پخش زنده
امروز: -
استاندار هرمزگان دستورات لازم را برای برای استفاده از همه امکانات مقابله با پشه آئدس صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در جلسه فوق العاده کنترل، مراقبت و پیشگیری از گسترش پشه آئدس در هرمزگان با اشاره به مشاهده این پشه مخرب در شهر بندرعباس، افزود: دستگاههای اجرایی همه ظرفیتها را برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص پشه آئدس به مردم در دستور کار قرار دهند.
علی رئوفی افزود: کلیه دستگاههای اجرایی، نهادها، گروههای مردمی، نیروهای جهادی، هلال احمر، آتش نشانی و نیروهای نظامی که همواره در همه صحنهها همراه بوده اند با دانشگاه علوم پزشکی استان برای مهار پشه آئدس همکاری و همراهی کنند تا با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تحمیل هزینههای درمان جلوگیری شود.
وی گفت: رسانهها از جمله صداوسیما، خبرگزاریها و فعالان شبکههای اجتماعی با اطلاع رسانی مناسب اهمیت موضوع را به عموم مردم منتقل کنند.
رئوفی افزود: برای مدیریت بیماری پشه آئدس نیازمند همراهی و مشارکت مردمی هستیم و بسیاری از مشکلات و چالشها با همراهیهای مردمی رفع شده است.
بیشتربخوانید: مشاهده پشه آئدس در بندرعباس
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت:آئدس پشهای بسیار سخت جان است که اقدام به تخم ریزی میکند و حتی پس از یک سال اگر رطوبت و آب به آنها برسد رشد میکنند و این پشه خون خواری در روز دارد.
وی با اشاره به اینکه پشه آئدس در کانونها و تجمعات انسانی خطرات بیشتری دارد، افزود: پشه آئدس عامل انتقال دهنده تب دانگی همراه با خون ریزی است که باعث فوت افراد میشود و خطر آن از کرونا نیز بیشتر است.
علی رئوفی با بیان اینکه فرد مبتلا به بیماری پشه آئدس میتواند دیگران را با توجه به قدرت انتقال بیماری آلوده کند، گفت: این پشه عامل بیماری دیگری که باعث ضعف عضلانی و زمین گیر شدن افراد میشود.
رئوفی افزود: پشه آئدس عامل انتقال بیماری زیکا است که در صورت ابتلای مادران باردار اثرات مخربی برای جنین در پی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: این پشه با توجه به آلودگی کشورهای همسایه از طریق وارداتی که از این کشورها میشود وارد استان شده است.
وی افزود: با توجه به مشاهده این پشه در لاستیک ها، کلیه آپاراتیها نسبت به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه با جمع آوری لاستیکهای غیر قابل استفاده و سم پاشی محیط کار اقدام کنند.
علی رئوفی گفت: مکانهایی که دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان زیستگاه پشه مخرب آئدس معرفی میکند باید پاکسازی و سم پاشی شود.