پخش زنده
امروز: -
تنظیم قند، چربی و فشار خون، تصفیه و بهبود گردش خون و جلوگیری از بروز سکتههای قلبی و مغزی از جمله خواص شربت زرشک است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ شربت زرشک دارای انواع ویتامینهای C، A، گروه ویتامینهای B مانند B ۱، B ۲، B ۶، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، پروتئین، کربوهیدرات، سدیم و پتاسیم است.
این شربت نقش مؤثری در رفع عطش و تب بدن به ویژه در روزهای گرم سال دارد؛ وجود ویتامینهای A و C در این شربت موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
افرادی که دچار مشکلات کبدی و کلیوی هستند باید از شربت زرشک در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنند، زیرا این شربت کبد و کلیه را شستوشو میدهد و موجب دفع اسید اوریک از بدن میشود.
شربت زرشک تأثیر چشمگیری در شادابی، شفاف شدن پوست و رفع جوش صورت و بدن دارد؛ این شربت به درمان بیماری پسوریازیس (نوعی اگزمای شدید پوستی که با تخریب پوست همراه است) هم کمک میکند.
شربت زرشک برای دفع سنگ کیسه صفرا مفید است؛ افرادی که افت فشار خون دارند باید در مصرف این شربت احتیاط و آن را همراه با عسل زیاد مصرف کنند.
این شربت پایین آورنده صفرا است و برای افراد گرممزاج (صفراوی) بسیار مفید است؛ اشخاصی که مزاج بلغم و سودا دارند باید در مصرف شربت زرشک زیادهروی نکنند و آن را همراه با عسل زیاد مصرف کنند.
افرادی که داروهای رقیقکننده خون مانند آسپرین، وارفارین و قرصهای فشار، قند و چربی خون را استفاده میکنند نباید شربت زرشک را همزمان با داروهای خود مصرف کنند و باید بین مصرف دارو و نوشیدن شربت حداقل ۲ ساعت فاصله بگذارند، زیرا که مصرف همزمان این داروها با شربت زرشک موجب تشدید اثر داروها میشود.