پخش زنده
امروز: -
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور در گیلان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ سورنا چایچی گفت : گیلان تولید کننده ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور است و پیش بینی میشود تولیدکنندگان گیلانی تا پایان امسال، هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازارهای مصرف عرضه کنند.
وی با بیان اینکه در هر دوره پرورش ، ۹۳ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه بوقلمون در گیلان پرورش داده میشود، افزود: ۱۷ واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که بیشترین میزان این گوشت در شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان تولید میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۷ واحد تولید بوقلمون مادر با ظرفیت ۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه در گیلان فعال است، گفت : گوشت بوقلمون تولید شده در واحدهای پرورشی گیلان علاوه بر مصرف در داخل استان، به سایر استانهای کشور هم صادر میشود.
سورنا چایچی افزود: تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان با تولید استاندارد موفق شدند ، کشورمان را از سال ۹۰ تاکنون، از واردات این محصول بینیاز کنند.
وی گفت : گوشت بوقلمون با داشتن پروتئین، ویتامین، املاح بالا و کلسترول پایین، بهترین گزینه برای قرار گرفتن در سبد غذایی خانوار است.