ایتالیا پیرترین کشور اروپا
ایتالیا پیر بود، پیرتر هم شد. ادامه سیر نزولی باروری و افزایش امید به زندگی در ایتالیا، این کشور را به پیرترین کشور در قاره سبز تبدیل کرده است.
به گزارش حمید معصومی نژاد خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم ؛ ایتالیا پیر بود، پیرتر هم شد. ادامه سیر نزولی باروری و افزایش امید به زندگی در ایتالیا، این کشور را به پیرترین کشور در قاره سبز تبدیل کرده است.
بر اساس پیش بینی مرکز آمار ایتالیا (ایستات)، تا سال ۲۰۴۵ میلادی یعنی تا ۲۴ سال دیگر یک میلیون نفر از جمعیت این کشور کاسته خواهد شد و در سال ۲۰۶۵ جمعیت کنونی ۶۰ میلیون نفری ایتالیا به ۵۴ میلیون نفر کاهش پیدا خواهد کرد.
رافائلا میلانو، کارشناس امور اجتماعی ایتالیا به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم گفت: مشکل کاهش فرزند اوری یکی از مشکلات بغرنجی است که ایتالیا با آن روبروست. بر اساس جدیدترین گزارش سازمان «نجات کودکان» در ایتالیا تعداد نوزادان متولد شده در مقایسه با ۱۵ سال پیش، ۶۰۰ هزار نفر کاهش نشان میدهد. زوجهای جوان به دلایل مختلف به ویژه کمبود مشوقهای اقتصادی و نبود سیاستهای مناسب برای خانواده ها، تمایلی به بچه دار شدن ندارند.
تداوم کاهش نرخ جمعیت در ایتالیا، دولتمردان این کشور را نیز به شدت نگران کرده است.
ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا هشدار داد: ایتالیای بدون فرزند، ایتالیایی است که جایی در آینده ندارد و حیات آن به کندی پایان مییابد. ما باید با سرمایه گذاری بر روی جوانان، انها را بار دیگر به آینده امیدوار کنیم.
بر اساس دادههای منتشر شده در ایتالیا در دوازده سال گذشته، زنان در سنین باروری یک میلیون و سیصد هزار نفر کاهش یافته اند.
جمعیت جوان هر کشور ضامن رشد و توسعه ان کشور است و به همین دلیل، دولت ایتالیا با هدف جلوگیری از پیری بیشتر جمعیت در کشور تلاش میکند، تسهیلات جدیدی را برای تشویق زوجها به افزایش فرزندآوری ارائه کند.