پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان جنوبی گفت: آموزش و آگاهی سازی مردم در کنار تکمیل زیرساختها سبب کاهش تصادفات میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، آقای ملانوری امروز در ستاد راهبردی تصادفات استان در خصوص راهکارهای کاهش تصادفات استان گفت: آموزش در کنار مدیریت خوب میتواند موتر باشد و در این خصوص تمامی دستگاههای متولی تاثیر گذار هستند.
وی افزود: با وجود نبود برخی زیرساختها و کمبود جادههای یک طرفه در استان نیازمند توجه بیش از پیش مردم و رانندهها به قوانین هستیم چرا که علل بیشتر تصادفات طبق آمار ارائه شده ناشی از سرعت و واژگونی است.
استاندار در خصوص مشکل افزایش تصادفات و فوتیهای ناشی از برخورد با احشام از جمله شتر، گفت: ضروری است در ابتدا برای حل این مشکل یک منطقه در استان به عنوان پایلوت انتخاب و در جلسهای مشخص شود که مسئولیت پلاک گذاری و نصب علائم هشداری به شترها و تعیین ساربان بر عهده مالکین است و در صورت بروز حادثه باید پاسخ داده شود.
همچنین رئیس پلیس راه استان گفت: ۳۶ میلیون تردد از ابتدای سال صورت گرفته که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
سرهنگ رضایی افزود: تعداد تصادفات برون شهری افزایش داشته و متوفیان ۱۶ درصد و مجروحان ۶ درصد در جادههای استان افزایش داشته اند.
وی با اشاره به مجروح شدن بیش از ۳ هزار نفر در تصادفات استان در سال جاری، گفت: از ۱۸۵ نفر فوتی ناشی از تصادفات ۲۱ نفر مربوط به تصادفات درون شهری و ۱۶۴ مورد مربوط به جاده هاست.
رئیس پلیس راه استان با بیان اینکه سهم استان از جادههای یک طرفه ۲ ونیم درصد است، گفت: میانگین سرعت در راههای استان با ۸۵ کیلومتر بسیار بالا و تردد خودروهای سنگین نیز دو برابر میانگین کشوری است لذا نیازمند تقویت و افزایش دوربین های جاده ها هستیم.
سرهنگ رضایی در خصوص تصادف با احشام ازجمله شتر نیز گفت: از ابتدای سال وقوع ۵ فقره تصادف با ۵ فوتی و ۱۸ زخمی نیازمند آموزش و توجه بیشتر صاحبان شترها و همچنین توجه رانندگان به علائم بویژه در ساعات ۲۳ تا ۴ صبح است.
وی همچنین در خواست چاره اندیشی برای محورهای حادثه خیز استان در جاده و شهرها از جمله جاده دیهوک طبس، کمربندی بیرجند، کمربندی قاین، بازگشایی محور شهداد نهبندان، ماهی ود سربیشه و اکثر جادههای روستایی استان را داشت.
رئیس پلیس راه استان افزود: در تصادفات درون شهری بیشتر متوفیان عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت هستند و در تصادفات برون شهری این آمار مربوط به سرنشینان است که نیازمند آگاهی رسانی در جهت استفاده از کمربند ایمنی است.
سرهنگ رضایی در خصوص تصادفات وسایل نقلیه مسافری و اختصاص جمعیت نیمی از متوفیان حوادث جادهای برون شهری در این تصادفات به رانندگان آنها نیز گفت: در این خصوص استان ۲۷ درصد از میانگین کشوری بالاتر است و بیش از ۸۳ درصد مقصر رانندگان وسایل نقلیه مسافری هستند که این موضوع نیازمند آموزش است.
وی با اشاره به شدت بالای تصادفات گفت: از ابتدای سال ۶۵۰ هزار راننده اعمال قانون شدند و برای کنترل نیازمند افزایش دوربینها دربرخی محورها هستیم.
سردار فرشید فرمانده انتظامی استان نیز خواستار افزایش تعداد جلسات برای بررسی مشکلات و پیشگیری از وقوع حوادث و همچنین افزایش اهرمهای بازدارندگی مثل دوربینهای کنترل جهت کاهش تصادفات شد.