پخش زنده
امروز: -
بیماران مبتلا به درجات خفیف کم شنوایی معمولا" به طور خود بخود و بدون نیاز به درمان خاصی بهبود مییابند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، عضو هیات علمی گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : اکثر موارد کمشنوایی ناگهانی ویروسی بوده و بیشتر بیماران با استروئیدها درمان میشوند.
دکتر مرضیه امیری افزود : بیماران مبتلا به درجات خفیف کم شنوایی معمولا" به طور خود بخود و بدون نیاز به درمان خاصی بهبود مییابند.
وی با اشاره به اثرگذاری کرونا بر بیماری کم شنوایی ادامه داد : با توجه به آسیبهای ناشی از این ویروس بر سیستمهای محیطی و مرکزی، پیش بینی ابتلای دستگاههای مختلف حسی در بدن از جمله شنوایی، دور از ذهن نیست.
عضو هیات علمی گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد : به طور معمول، کم شنوایی ناشی از ویروسها، از نوع حسی-عصبی و ناشی از آسیب به ساختارهای درون حلزون گوش داخلی است (بعضی ویروسها میتوانند بر ساقه مغز شنوایی هم اثر بگذارند)؛ هرچند کم شنوایی انتقالی یا کم شنوایی آمیخته نیز ممکن است به دنبال عفونت ناشی از ویروسهای خاصی مشاهده شوند.
بیشتر بخوانید : سرکه سیب؛ ارتش یک نفره در برابر امراض
دکتر امیری گفت : به نظر میرسد که کم شنوایی ناشی از کووید-۱۹ به طور ناگهانی و اغلب در افراد جوان بدون هیچگونه مشکلات شنوایی قبلی رخ میدهد؛ حداقل آسیب شنوایی، خفیف تا متوسط است و کم شنوایی شدید یا عمیق به ندرت رخ میدهد.