پخش زنده
امروز: -
گلستان فردا میزبان همایش ملی گردشگری کشاورزی و نشست تعاملی ترویجی مسئولان طبیعت گردشگری کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گلستان ، مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان از برگزاری همایش ملی گردشگری کشاورزی و نشست تعاملی ترویجی مسئولان طبیعت گردشگری کشور در راستای معرفی ظرفیتهای گلستان در حوزه مزارع گردشگری در این استان خبر داد.
احمد تجری گفت: به علت استقبال مزرعهداران استان از طرح گردشگری کشاورزی و میزان پروانههای بهرهبرداری صادرشده و به خصوص تعامل و همکاری بین دستگاهی در استان گلستان برای تسهیل و توسعه گردشگری کشاورزی، طرح برگزاری همایش مزارع گردشگری از سوی استان به معاون گردشگری کشور و دفتر گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ارائه شد .
وی با اشاره به تشریح طرح و مذاکرات صورتگرفته و اخذ موافقت وزارت متبوع گفت: با برنامهریزی صورتگرفته استان گلستان فردا و پس فردا میزبان این همایش خواهد بود.
تجری گفت: این همایش با حضور مسئولان کشوری و استانی، استادان گردشگری و نشست تعاملی ترویجی مسئولان طبیعتگردی در حوزه گردشگری کشاورزی و خوراک با شعار از مزرعه تا سفره با حضور مسئولان طبیعتگردی و کشاورزی ادارات کل استانها و کارشناسان ستادی برگزار خواهد شد.
وی افزود : بازدید از چهار تیپ مزرعه گردشگری شاخص استان، آشنایی با معماری و فرهنگ میزبانی تعدادی از اقامتگاههای بومگردی استان و همچنین بازدید از برخی از جاذبههای میراثفرهنگی و طبیعی استان گلستان از برنامه های همایش است.
تجری گفت : با توجه به پیگیریهای صورتگرفته نخستین پروانه بهرهبرداری گردشگری کشاورزی کشور در مهرماه سال 1399 در گلستان صادر و همچنین این استان میزبان برگزاری نخستین همایش انجمن فعالان گردشگری کشاورزی در خردادماه سال گذشته شد که مجموع این اقدامات، نگارستان ایران را بهعنوان استان پیشرو در گردشگری کشاورزی و استان اجرای آزمایشی این حوزه در کشور مبدل کرده است و تاکنون 15 واحد در سطح استان پروانه بهرهبرداری دریافت کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: با توجه به اینکه در سند آمایش دو حوزه گردشگری و کشاورزی بهعنوان محور توسعه استان مشخصشده است در کنار هم قرار گرفتن این دو حوزه میتواند در راستای معرفی ظرفیتها، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال تأثیر بسزایی داشته باشد.
وی تأکید کرد: اجرای این همایش در استان علاوه بر شناساندن ظرفیتهای موجود، موجب تقویت ظرفیت های همسو و توسعه گردشگری کشاورزی و طبیعتگردی خواهد شد که در بلندمدت زمینه تحقق گردشگری پایدار را فراهم خواهد کرد.