کاهش 70 درصدی برداشت زعفران در جوین
تغییرات آب و هوایی باعث کاهش ۷۰ درصدی برداشت زعفران از مزارع شهرستان جوین شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی،
معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: در سال زراعی جاری 171 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت زعفران اختصاص یافت و پیش بینی می شود در مجموع امسال 154 کیلوگرم زعفران خشک برداشت شود.
عبداله آرین افزود: متاسفانه عواملی همچون گرمای بیش از حد هوا، خشکسالی و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی موجب کاهش شدید تولید محصول زعفران در این شهرستان شده است.
صابری نسب مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین نیز کاهش تولید را یکی از دلایل افزایش قیمت زعفران دانست و افزود: هر چند قسمتی از کاهش عملکرد به دلیل گرما و سرما بوده اما از طریق مبارزه با علف های هرز و تغذیه برگی می توان عملکرد محصول را بهبود بخشید.