• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۴۰۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶
اردبیل » اجتماعی

ابلاغ مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اردبیل

استاندار اردبیل از ابلاغ کلیه مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان اردبیل با امضای معاون اول به وزارت خانه‌های مربوطه خبر داد.

ابلاغ مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اردبیلبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ سیدحامد عاملی در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری گفت: مدیران بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی باید این ابلاغیه را از مرکز پیگیری کنند تا اعتبارات سال جاری در فرصت باقی مانده تخصیص و تحقق یابد.
وی با بیان اینکه سفر رئیس جمهوری به استان اردبیل پر برکت بوده افزود: بیشتر مصوبات سفر از محل اعتبارات ملی بوده و باید با پیگیری لازم در بودجه سال ۱۴۰۱ دولت به مجلس ارائه شود.
استاندار اردبیل گفت: تکمیل پروژه‌های زیرساختی از قبیل طرح‌های کشاورزی، صنعتی، عمرانی، فرهنگی و گردشگری در این مصوبات دیده شده است و مدیران دستگاه‌های مربوطه در تحقق آن تعلل نکنند.
وی با تاکید بر اینکه تعهدات بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای سال جاری باید در سه ماه آینده تحقق یابد تصریح کرد: با توجه به اینکه فصل کاری در استان محدود است مدیران اجرایی با پیگیری مصوبات ابلاغ شده بستر را برای فصول کاری آماده کنند تا در حین اجرا با مشکل برخورد نکنند.
استاندار اردبیل ادامه داد: در این مصوبات تکمیل درمانگاه‌های تامین اجتماعی، امکانات پزشکی، تکمیل بیمارستان‌های ۱۰۰۰ تخت‌خوابی، بیمارستان ۵۰۰تخت‌خوابی نجف زاده، احداث خانه پزشک و تجهیز درمانگاه‌ها از محل‌های تهاتر فروش املاک مازاد، ماده ۵۶ و از محل سازمان برنامه و بودجه در نظر گرفته شده است.
عاملی افزود: در حوزه فرهنگی تکمیل تالار شهر از محل ماده ۵۶ بانک ملی، تکمیل مجتمع‌های فرهنگی و هنری و کمک به مصلی‌ها و مساجد اولویت اصلی بوده است.
وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی ۶۰۰میلیارد تومان برای تکمیل شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در نظر گرفته شده و همچنین تکمیل استخر‌های معیشتی، احیای باغات دیم، سرمایه گذاری شستا در بخش دامپروری و سالن‌های گلخانه‌ای در اولویت مصوبات قرار دارد.
استاندار اردبیل گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای طرح‌های صنعتی و شهرک‌های صنعتی از قبیل تامین گاز، برق، آب و بهسازی معابر و راه‌های اصلی از دیگر اهداف سفر بوده است.
عاملی با اشاره به اینکه بیشترین اعتبارات در حوزه عمران تخصیص می‌یابد بیان کرد: در حوزه بهسازی راه‌های مواصلاتی، راه‌های فرعی و روستا‌های بالای۵۰ خانوار، بزرگراه‌ها و تکمیل پروژه راه اردبیل- سرچم، راه‌های شمال استان، راه‌های عشایری، تکمیل پروژه راه آهن اردبیل-میانه و همچنین آغاز عملیات اجرایی اردبیل-پارس آباد، ساخت سالانه۲۰ هزار واحد مسکن ملی، ساخت و تامین مسکن محرومان و بهسازی خانه‌های روستایی، احداث مدارس در روستا‌هایی که از کانکس استفاده می‌کنند و نیز ده‌ها طرح عمرانی و زیرساخت‌های گردشگری و کشاورزی از اهداف و برنامه‌های مصوبات سفر بوده است.
وی گفت: اعتبارات مصوب شده از محل‌های ماده ۵۶ بانک‌های عامل، از محل وزارت نفت، از محل شرکت سرمایه گذاری شستا، از محل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان و سازمان برنامه و بودجه کشور تامین می‌شود و تا حد توان پیگیر تحقق این مصوبات هستیم.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان اضافه کرد: صندوق کارآفرینی امید برای تامین تسهیلات جهت نامه‌های مردمی تعیین شده که مبلغ ۲۰میلیارد تومان به افراد حائز شرایط پرداخت می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام جناب رئیس جمهور من درخواست ۱۰۰میلیون تومان وام قرض الحسنه میخواستم تا بتوانم پول پرداختی برای اجاره خونه انجام دهم از لطف بیکران شما؟ به قشر بی بضاعت جامعه تشکر ویژه دارم
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش مضاعف بيش از140 تيم پليس راه در جاده هاي برف گير استان
تاخیر ۸ ساعته پرواز مشهد به شیراز  و سردرگمی مسافران
حمام‌های قدیمی شهر کیلان
نسخه مهار مهاجرت از شهر‌های کوچک به کلانشهر‌ها
نظارت بر بازار میوه و تره بار
برگزاری جشن یلدای فاطمی در ایوانکی
وزیر در میدان، شهید در غربت
جشن یلدا برای خانواده زندانیان شهرستان ورامین
مراقب ویروس آنفلوانزا باشیم
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره مشکل قلبی نازون
برپایی اردوی جهادی و ارائه خدمات رایگانِ پزشکی
برگشت 2 ميلياردو 500 ميليون به حساب مالباخته در شهربابک
ماندگاری هوا سرد در استان کرمان تا صبح سه شنبه
حذف حیاتی از بدمینتون بین‌المللی قزاقستان
تأکید رئیس سازمان منابع طبیعی بر مشارکت مردم در حفاظت
«چیله گئجه‌سی» ویژه‌برنامه شب یلدا از رادیو زنجان
تشییع پیکر راهدار خدوم ماسالی بر روی دستان مردم قدرشناس
تقسیم گرمای دورهمی‌های یلدایی قمی ها با نیازمندان
هشدار شرکت آب و فاضلاب درباره یخ زدگیِ کنتورهای آب
جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)