پخش زنده
امروز: -
فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ از تشکیل قرارگاهی در بسیج برای حل مشکل محله هرندی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسن حسنزاده فرمانده سپاه محمدرسوالله تهران بزرگ در حاشیه بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بسیج برای رفع تهدیدها متولد شد، اظهار داشت: زمانی که تهدیدات کشور ما را دربر گرفته بود، امام (ره) با نگاه الهامبخش بسیج را تشکیل دادند و پس از آن تهدیدات یکی پس از دیگری خنثی و تبدیل به فرصت شد.
وی ادامه داد: بسیج تجارب زیادی برای رفع مشکلات و تهدیدات در عرصههای نظامی، اجتماعی، فرهنگی و سلامت دارد؛ ظرفیت بسیج یک ظرفیت مردمی است و این اشتباه است که برخیها بسیج را در قالب پایگاهها میبینند.
فرمانده سپاه محمد رسولالله تهران بزرگ با بیان اینکه موتور محرک بسیج مردم هستند، گفت: در موضوع آلودگی هوا نیازمند طرح و اندیشههای جدیدی دارد.
سردار حسنزاده اضافه کرد: در بسیج هیئتهای اندیشهورز داریم و در گذشته آمادگی خود را برای برطرف کردن آلودگی هوا اعلام کردیم.
وی خاطرنشان کرد: حل مشکلات آلودگی هوا و ترافیک زمان بر خواهد بود و بسیج آماده است کمک کند.
فرمانده سپاه محمد رسولالله تهران بزرگ درباره برنامههای سپاه برای حل مشکلات محله شوش، مولوی و هرندی اظهار داشت: چند محله آسیب دیده داریم؛ در چند وقت گذشته قرارگاهی در بسیج تشکیل شده است به مشکلات و معضلات شش محله آسیب دیده تهران رسیدگی کنیم.
وی گفت: امروز ما گروههای تخصصی جهادی در حوزه عمرانی، اجتماعی، فرهنگی، سلامت و علمی داریم که با یک برنامه منسجم تمرکز خود را بر این مناطق خواهند گذاشت.
سردار حسنزاده افزود: پنجم آذر اولین عملیات مشترک و هماهنگ در تمامی عرصهها در محله هرندی کلید خواهد خورد.
مکلف به تقویت روزافزون بسیج و تعمیق تفکر بسیجی هستیم
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) به مناسبت هفته بسیج با حضور در جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: تمام مردم و ما مسئولان، مکلف به تقویت روزافزون بسیج و تعمیق تفکر بسیجی هستیم.
سرتیپ دوم حسن حسن زاده ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج با اشاره به ۵ آذر سالروز تشکیل و تاسیس بسیج متذکر شد: شجره طیبه بسیج کلید اساسی حل تمام مشکلات کشور و جهان اسلام است.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) ضمن قدردانی از اعضای انقلابی شورا تشریح کرد: طبق آنچه که مطالعه کردم و تسلطی که به منظومه فکری حضرت امام و مقام معظم رهبری نسبت به بسیج دارم، به یک جمع بندی رسیدم و آن این است که تمام مردم و ما مسئولان، مکلف به تقویت روزافزون بسیج و تعمیق تفکر بسیجی هستیم. جوامع در طول تاریخ سعی کرده اند که با بروز مکاتب مدیریتی و سایر مکاتب شرایطی را فراهم کنند که با استفاده از تمام ظرفیتها بر مشکلاتشان غلبه کنند و مدیریت کامل و جامع موفق داشته باشند و مکاتب مختلفی مدیریتی ایجاد کردند که هر کدام دوره اوج و افولی داشتند، تا اینکه به انقلاب اسلامی رسیدیم و حضرت امام مکتبی به نام بسیج را بنیان نهاد و این مکتب حلال تمام مشکلات و اکسیری شد که در تمام زمان ها، بحران ها را حل می کند.
سرتیپ حسن زاده ادامه داد: برخی عنوان کردند که این مکتب مخصوص دورانی به نام دوران دفاع مقدس است، اما اینطور نیست هر چند دفاع مقدس مبنای خوبی برای این موضوع بود.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) سپس به سخنان مقام معظم رهبری در سال ۹۸ اشاره و اظهار کرد: آقا در بیاناتشان فرمودند «منطق بسیج اساسا برای رفع تهدیدها و تبدیل این تهدیدها به فرصت است و اصلا به این منظور متولد شد. در ۱۳ آبان و ماجرای لانه جاسوسی آمریکا، آنان تهدید کردند و ناوهای خود را به خلیج فارس آورد، در ایران همه نگران شدند، اما حضرت امام بسیج را به وجود آورد و این تهدید را به فرصت تبدیل کرد». در همین خصوص امام نیز در جایی میفرمایند «خلاصه کلام، اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور میشود و الا هر لحظه باید منتظر حادثه بود».
مقام معظم رهبری نیز می فرمایند «بسیج هیچ نظیری در دنیا ندارد و هیچکس نمیتواند شبیهی برای بسیج داشته باشد». این سخن ایشان درمورد بسیج خیلی به فرمایش ایشان درباره انقلاب شباهت دارد، آنچنان که آقا در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند «انقلاب ما از نقطه صفر آغاز شد و هیچ نقطه مشابهی نداشت و هیچ روند و رویه طی شده ای در گذشته نبود که که ما بخواهیم از او تقلید کنیم». ایشان در جای دیگری هم فرمودند «بزرگترین شبکههای اجتماعی و فرهنگی و نظامی مال بسیج است و این در دنیا بی نظیر است».
وی ادامه داد: ما در تهران بالغ بر ۲۵۰۰ پایگاه بسیج و بالغ بر ۵۰۰۰ واحد بسیج قشری و بالغ بر ۲۴۰۰ گروه جهادی داریم که همه بیانگر آن شبکه بزرگ فرهنگی و اجتماعی است که در یک مسیر نورانی عمل می کند و چشم انداز آن را مقام معظم رهبری تعیین می کنند.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) افزود: بنابراین تقویت بسیج و تقویت تفکر بسیجی یعنی رفع همه تهدیدات و تبدیل آنها به فرصت و رشد و گسترش شبکه اجتماعی و فرهنگی برای رسیدن به جامعه و تمدن نوین اسلامی و بسترسازی برای ظهور؛ بنابراین تقویت بسیج یک تکلیف و رسالت است. حضرت آقا می فرمایند «من دست یکایک این پیشگامان رهایی را میبوسم». همچنین امام می فرمایند «اگر مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت».
سرتیپ حسن زاده در بخش دوم سخنان خود به شهر تهران اشاره داشت و ضمن قرائت بخشی از وصیتنامه سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: بدانید مردم، ملت و تمام عالم که جمهوری اسلامی ایران، مرکز اسلام و تشیع است، جمهوری اسلامی ایران، قرارگاه سید الشهداست. جمهوری اسلامی ایران حرم است و اگر این حرم بماند، مابقی حرم ها نظیر حرم ابراهیمی و حرم محمدی (ص) می ماند.
وی ادامه داد: اگر به این وجه ایران اسلامی بنگریم، مرکزیت این وجه تشیع، مرکزیت این مرکزیت اسلام، خیمه این قرارگاه سیدالشهدا، ام القرای اسلام، تهران است. اگر این مرکز بماند، جمهوری اسلامی می ماند و اگر جمهوری اسلامی ماند، بقیه حرمها می ماند. این مرکزیت اگر می خواهد الگو باشد، باید ویژگی های الگو شدن را داشته باشد.
سرتیپ حسن زاده که به مناسبت گرامی داشت هفته بسیج در صحن شورا سخن میگفت، ادامه داد: بنابراین تهران باید یک شهر بزرگ سالم، پاک، پویا، با مدیریت اسلامی و انقلابی در منظر عموم جامعه ما و جهان اسلام بدرخشد و همه مردم جهان باید طعم شیرین مدیریت اسلامی، انقلابی و جهادی را به واسطه این مرکز بچشند که الحمدلله با این تفکر انقلابی، اسلامی و بسیجی که حاکم شده است، اتفاق خواهد افتاد. مردم ما باید طعم شیرین رفاه و ارامش، آسایش و معنویت و سعادت دنیوی و اخروی را بچشند و کارامدی یک تفکر اصیل بسیجی را ببینند.
وی افزود: این الگو در سه موضوع جسم و کالبد شهر که باید شاخصها و نمادهای ایرانی-اسلامی را در آن ببینیم، باطن و روح شهر که معطوف به مولفههای فرهنگی و اجتماعی است و همچنین در روابط بین شهرداری و مردم که باید شیرینترین روابط انسانی باشد و مردم را به خدمات عادلانه برساند؛ خلاصه میشود.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) در بخش پایانی سخنان خود نیز گفت: انتظارات مردم و جامعه و مسئولان و رهبری ما از شهردرای تهران زیاد است و ما در بسیج با تجارب خود می توانیم در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی در پایتخت، توزیع عادلانه خدمات اجتماعی و شهری، ارتقاء و تحول شیوه ها و نظامات مربوط به روابط انسانی در تعامل با مردم و ارائه خدمات بهنگام و بیمنت کمک کنیم.
وی تاکید کرد: همچنین در احیا و افزایش اعتماد مردم به مدیریت وحدت بخش شهری تهران، تقویت مولفههای سبک زندگی ایرانی-اسلامی بعنوان شهر الگو، ارتقاء سطح سرمایه اجتماعی با مشارکت مردمی در رفع محرومیتهای اجتماعی و شغلی، توجه به ورزش همگانی و سلامت جسم و روح و روان شهروندان و پیاده سازی جامع و فراگیر طرح محله اسلامی برای بسترسازی برای رسیدن به جامعه اسلامی میتوان از توانمندیهای بسیج بهره برد.