• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۲۵۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۴
فارس » اجتماعی

بدهی ۱۲۰۰ میلیاردی کارفرمایان به تامین اجتماعی در فارس

مدیرکل تامین اجتماعی فارس از مطالبه سنگین هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان خبر داد.

بدهی ۱۲۰۰ میلیاردی کارفرمایان به تامین اجتماعی در فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس،ابراهیم کشاورز میزان طلب این سازمان از کارفرمایان بخش‌های مختلف استان را ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و گفت: متاسفانه بعضی کارفرمایان بدحساب، طرح مطالبات تامین اجتماعی را مانع تولید می‌دانند.
 وی با یادآوری اینکه بدهی کارفرمایان به تامین اجتماعی، مانعی برای ارائه خدمات مطلوب و به موقع است، بیان کرد: تامین اجتماعی نهادی عمومی و غیردولتی است و ریالی از منابع دولتی استفاده نمی‌کند.
 کشاورز با بیان اینکه براساس اصل ٢٩ قانون اساسی، تامین اجتماعی برای رفاه حال آحاد جامعه به ویژه کارگران تشکیل شد، جمعیت تحت پوشش سازمان در فارس را ۲ میلیون ٤٠٠ هزار نفر اعلام و افزود: تامین اجتماعی فارس با ٣٦ شعبه دائم، ٢٥ شعبه اقماری و ١٥ کارگزاری رسمی خدمات خود را به جامعه هدف ارائه می‌دهد.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس از افتتاح رسمی راه‌اندازی شعبه ششم شیراز نیز که از هفته گذشته به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده، در آینده‌ای نزدیک خبر داد و عنوان کرد: افتتاح شعبه صدرا هم در دستور کار قرار گرفته و با مشخص شدن مکان، تاسیس خواهد شد.
او همچنین با بیان این که براساس پرونده کارگاه‌های فعال در استان ۷۱ هزار بیمه شده داریم، اما حق بیمه ۶۳ هزار نفر پرداخت می‌شود، گفت: این نشان دهنده فرار بیمه‌ای در فارس است و امید است به سمتی پیش برویم که با همکاری اداره کل کار، بحث پوشش بیمه‌ای و تحت پوشش قرار گرفتن کارگران با بالاترین درصد انجام شود.
کشاورز ادامه داد: براساس محاسبات، در بدترین حالت، کل هزینه حقوق و مزایای پرسنل ١٠ درصد است که اگر ٣٠ درصد آن را برای حق بیمه درنظر بگیریم تنها سه درصد هزینه یک کارگاه تولیدی برای حق بیمه صرف می‌شود.
او همچنین با بیان اینکه ٤٨.٤ درصد جمعیت فارس تحت پوشش بیمه هستند که از میانگین کشوری پایین‌تر است، اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده طی دو سال اخیر با وجود بحران کرونا، اما ٥ درصد افزایش پوشش بیمه‌ای داشتیم که نشان دهنده تلاش جامعه کارفرمایی در موضوع اشتغال و جلوگیری از فرار بیمه‌ای است.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس به آمار مقایسه‌ای افزایش بیمه شدگان، مستمری بگیران و جمعیت تحت پوشش نسبت به سال‌های قبل در فارس هم اشاره کرد و از رشد ٣.٣درصدی بیمه شدگان اصلی و ١٥ درصدی مستمری بگیران خبر داد.
کشاورز همچنین به موضوع مقایسه پوشش بیمه‌ای در فارس نسبت به اصفهان و خوزستان اشاره کرد و گفت: آمار استان فارس نسبت به این دو استان، نشان دهنده فرار بیمه‌ای است.
او با بیان اینکه برای ۱۳ هزار نفر بیمه بیکاری به میزان ۸۰ میلیارد تومان پرداخت می‌کنیم که عمدتا هم ناشی از بیکاری در پی شیوع بیماری کروناست، گفت: ماهانه ٨٠٠ میلیارد تومان مستمری در فارس پرداخت می‌شود.
مدیرکل تامین اجتماعی فارس به هزینه درمان در فارس به عنوان قطب پزشکی جنوب کشور هم اشاره و عنوان کرد: تاکنون ۳۰ میلیارد تومان غرامت دستمزد به کارگرانی که در فارس مبتلا به بیماری کرونا شده و دو هفته در منزل استراحت داشته‌اند، پرداخت کرده‌ایم.
کشاورز با بیان اینکه ارائه خدمات بیمه‌ای زمانی نمود مطلوبتری دارد که جامعه بیشتری تحت پوشش بیمه باشند، خاطرنشان کرد که از آبان سال گذشته تاکنون ۷۰ درصد از مراجعات به شعب این سازمان در فارس کاهش داشته است.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس نبود تناسب بین منابع و مصارف سازمان را از چالش‌های جدی سازمان متبوع در فارس عنوان کرد و گفت: ماهیانه ١٢٠٠ میلیارد تومان هزینه داریم، اما وصولی ما از محل دریافت حق بیمه ٨٠٠ میلیارد تومان است و در واقع استان فارس ماهی ٤٠٠ میلیارد تومان مطالبات معوقی که دارد هر ماه از استان‌های دیگر جبران می‌کند تا هزینه‌های خود را پوشش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)