پخش زنده
امروز: -
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس اعلام کرد در شبانه روز گذشته ۱۵۰ بیمار کرونایی دیگر در این کشور جان باختند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، گزارش وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس نشان میدهد در شبانه روز گذشته ۴۰ هزار و ۹۴۱ نفر دیگر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که به این ترتیب شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در این کشور به ۹ میلیون ۸۰۶ هزار و ۳۴ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس همچنین اعلام کرد در شبانه روز گذشته ۱۵۰ بیمار کرونایی دیگر در این کشور جان باختند که با احتساب قربانیان جدید، شمار کلی جان باختگان به ۱۴۳ هزار و ۸۶۶ نفر رسید.
دولت انگلیس فقط بیمارانی را که تا ۲۸ روز پس از ابتلا به ویروس کرونا جان ببازند قربانی کرونا محسوب میکند.
مرکز ملی آمار انگلیس بیش از یک ماه پیش با استناد به گواهیهای فوت صادر شده، شمار قربانیان کرونا در این کشور را بیش از ۱۶۳ هزار نفر اعلام کرد.
انگلیس با جمعیت حدود ۶۷ میلیون نفر، پس از کشورهای پر جمعیت امریکا، هند و برزیل چهارمین کشور دارای بیشترین مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در جهان است.
براساس گزارش وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس هم اکنون بیش از هشت هزار بیمار کرونایی بد حال هم در بیمارستانها بستری هستنند.
مقامات بهداشت و درمان انگلیس افزایش شتابان شمار مبتلایان و جان باختگان کرونا در این کشور همزمان با افزایش بیماریهای شایع فصل سرما را نگران کننده دانستند و از دولت خواستند برخی محدودیتهای کرونایی را بازگرداند، اما دولت بر تداوم واکسیناسیون دوز سوم تاکید دارد و از افراد بالای چهل سال و افراد دارای بیماری زمینهای خواسته هرچه سریعتر با دریافت دوز سوم واکسن کرونا خود را در برابر این بیماری مقاوم کنند.
دولت انگلیس پیشتر اعلام کرد مادامیکه فشار غیر قابل تحمل بر شبکه بهداشت و درمان این کشور وارد نشود قصد ندارد محدودیتهای کرونایی را بازگرداند.
به گفته کارشناسان اقتصادی دولت، قرنطینه و اجرای محدودیتهای کرونایی خسارات اقتصادی فراوانی به فعالیتهای اقتصادی و کسب و کارها وارد میکند و سبب کاهش قابل توجه درآمدهای دولت میشود.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.