نشست هم اندیشی مدیران فرهنگی حوزههای علمیه قم و حوزه نمایندگی، ولی فقیه
به منظور بررسی اثربخشی برنامههای فرهنگی دینی کارکنان، خانوادهها و تبادل تجارب برنامههای فرهنگی حوزههای علمیه قم و حوزه نمایندگی، ولی فقیه جلسه هم اندیشی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ در این جلسه حجج اسلام ملانوری، روستا آزاد، علائیان و شاهمرادیان حضور داشتند. در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین شاهمرادیان معاون فرهنگی و آموزشی حوزه نمایندگی، ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی ضمن تقدیر و تشکر از اعضاء جلسه اظهار داشت؛ رویکرد و رویه جدید حوزه نمایندگی، ولی فقیه استفاده از پتانسیل و توان فکری و تجارب حوزه و استفاده از سرمایه انسانی آن در امور فرهنگی و وزارتخانه است.
وی افزود؛ در این فرایند تصمیم داریم در ذیل برنامههای سبک زندگی اسلامی نظیر عفاف و حجاب، برنامههای فرهنگ خانواده همکاران نظیر جشن تکلیف، ارتقاء برنامههای دینی آموزشی از تجارب حوزههای علمیه بهرهمند شویم.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین علائیان معاون خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات حوزههای علمیه قم ضمن ابراز خرسندی از همکاری در برنامههای فرهنگی، نوآوری و علاقه مندی در اجرای برنامههای فرهنگی را مهم شمرد و در دست گرفتن اجرای برنامههای فرهنگی به زیرگروهها را در اجرای برنامهها بسیار سودمند دانست و اظهار داشت؛ ایجاد اتاق فکر از طلبههای فرهنگی و افراد خوش ذوق و علاقمند و برون سازی به این افراد بهترین راهکار در اجرای برنامههای فرهنگی است. وی افزود؛ در حال حاضر این مرکز برنامههای نظیر جشن تکلیف فرزندان را با همکاری استان قدس رضوی برگزار میکند و سپردن امور به گروههای فرهنگی تعریف شده یکی از بهترین گزینهها در اجرای برنانههای فرهنگی میباشد.
در ادامه آقای روستا آزاد معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی قم یادآور شد؛ دفتر تبلیغات با در اختیار داشتن ۱۲۰ هیات علمی پژوهشی، میتواند در زمینه پژوهشی و تحقیقاتی کمک کند و تعیین پژوهشگاه فقه و حقوق، برگزاری همایشهای مشترک در این حوزه از دیگر اقداماتی است که میتوان اجرا کرد. روستا آزاد پیوست نگاری طرحها و پروژهها را بسیار با اهمیت دانست و زمینهی ساز بسیار مطلوب جهت همکاری مشترک عنوان نمود.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه با اشاره به ظرفیتهای علمی و فرهنگی حوزه با گرایش ۴۰۰ رشته براساس نیازهای روز طراحی و تصویب شده گفت: یکی از رشتههای تخصصی در بحث کشاورزی است که این معاونت میتواند در تعامل با بخش کشاورزی برنامههای جامع آموزشی را تهیه و تدوین کند.
وی وجود نیرویهای با انگیزه و علاقهمند در حوزهی خانواده و عفاف و حجاب را از مزیتهای این حوزه دانست که توانایی برگزاری برنامههای آموزشی را برای مناسبتهای مختلف نظیر جشن تکلیف فرزندان میتواند کمک کنند. حجت الاسلام و المسلمین ملانوری آموزشهای مهارت افزایی فرزندان همکار بخش کشاورزی، آموزش روحانیون وزارتخانه، در اختیار قرار دادن کتب و مقالات مرتبط بصورت چاپی در فضای مجازی از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد.