پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: استانهایی که به لحاظ مسائل مخابراتی عقب ماندگی بیشتری دارند در برنامههای توسعهای در اولویت قرار میگیرند تا زیرساختها با سرعت بیشتری تامین شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مجید سلطانی در نشست خبری در ارتباط تصویری با اصحاب رسانه استان سیستان و بلوچستان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای توسعه مخابرات در استان چه برنامهای دارید؟ گفت: همه زیرساختهای استان سیستان و بلوچستان در زمینه فیبر نوری به صورت هوایی است که باید زمینی شود.
وی گفت: ۸۰۰ کیلومتر فیبر نوری در روستاهای این استان باید کشیده شود که از اواخر دولت قبل آغاز شده است و فکر میکنیم تا خردادماه سال آینده به نتیجه برسد.
اقای سلطانی گفت: همزمان با این اقدامات، سایتها در حال نصب و احداث است و تجهیزات راه اندازی میشود و درباره سایر استانهایی که به لحاظ توسعه مخابراتی عقب ماندگی دارند نیز در بودجه امسال مخابرات اولویت قائل شده ایم تا زیرساخت هایشان با سرعت بیشتری تشکیل شود.
وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات روز گذشته آقای فلاح جوشقانی رئیس پیشین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که انتقادات متعددی در بحث عملکرد شرکت مخابرات ایران مطرح کرده بود، گفت: به هرحال نظرهایی مطرح شده است و مردم ما در جریان همه مسائل هستند و هوشمندانه همه چیز را رصد میکنند و اتفاقات گذشته را هم میدانند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: البته برخی از سخنان ایشان درست بود، اما ما اعتقاد داریم که برای برطرف شدن آسیبها باید همکاری و همدلی باشد.
وی گفت: روابط عمومی شرکت مخابرات قطعا بیانیه مفصلی در پاسخ به این اظهارات خواهد داد تا مردم بتوانند بهتر قضاوت کنند و امیدواریم با نگاههای مثبت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، راه حلهای خوبی مطرح و عملی شود.
کاهش سرقت کابلهای مخابراتی
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به مشکلاتی که از بابت سرقت کابلهای مخابراتی برای مردم و شرکت ایجاد شده است، گفت: با کنترلها و هماهنگیهای صورت گرفته میزان سرقتها و خسارتهای ناشی از آن کاهش یافته است.
آقای مجید سلطانی در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای پیشگیری از سرقت کابلهای مخابراتی و همچنین تعامل هر چه بیشتر با نیروی انتظامی برای برخورد قاطعتر با سارقان چه اقداماتی صورت گرفته است؟ افزود: در این خصوص هماهنگیهایی با مقامات نظامی و انتظامی صورت گرفته، اما کنترل این موضوع بسیار سخت است چرا که بیشتر در ساعاتی رخ میدهد که کنترل را سخت میکند.
وی گفت: البته ما اقداماتی پیشگیرانهای برای نقاط حساستر در نظر گرفته ایم و با سازمانهای نظامی و انتظامی و دادستانها هم هماهنگیهایی صورت گرفته است که با وجود این کنترلها شاهد کاهش سرقتها و خسارات ناشی از آن بوده ایم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: البته وقوع اینگونه اتفاقات را باید طبیعی تلقی کرد و در سایر حوزهها هم ما با سرقت مواجهیم و فکر میکنیم باید در محاسبات این خسارتها دیده شود تا بتوانیم با ضریبی که تخصیص میدهیم سریعتر جایگزینی صورت گیرد تا مشکلی برای مردم پیش نیاید.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه برنامهای برای حرکت به سمت فناوریهای جدید دارید؟ گفت: این موضوع الزامی برای اپراتورهاست و نه تنها نمیتوانیم جلوی رشد فناوری در جهان را بگیریم بلکه باید خودمان متناسب با آن حرکت کنیم.
آقای سلطانی گفت: اکنون ساب سوئیچ از فناوریهای جدید است که ما در مناطقی از کشور پیاده کرده ایم، اما باید در همه کشور پیاده شود.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران افزود: ما هم اکنون در برخی مراکز مخابراتی تهران با سوئیچهایی مواجه هستیم که عمر سی ساله دارد و باید منابعی برای جایگزینی آن داشته باشیم.