پخش زنده
امروز: -
مراسم پایانی هشتمین سوگواره ملی شعر ۷۲ خط اشک در مرکز همایشهای بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای زالی رئیس دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم گفت: همزمانی آیین پایانی هشتمین سوگواره ملی شعر ۷۲ خط اشک و وفات حضرت معصومه (س) اتفاق قابل توجهی است اگر مقصد نهایی اشعار مذهبی را در اعتلای تفکر آیینی و مسائل دینی بزنیم در این سوگواره هم نوایی خوبی اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: یکی از شخصیتهایی که در نگاه ادبی ما مغفول مانده حضرت معصومه (س) است ایشان بین ۱۸ تا ۲۸ سال سن داشتند، اما جزء محدثهها هستند که در ذات خود به حداکثر علم رسیدند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: بعد از انقلاب شعر آیینی به بالندگی قابل توجهی دست پیدا کرد و در حال حاضر به باز تعریف جدیدی از شعر آیینی رسیده ایم در این زمینه باید هم به موضوع و هم به موضع اشعار آیینی توجه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی نیز در این مراسم گفت: شعر در کشور ما جایگاه ویژهای دارد به شکلی که رهبر معظم انقلاب اسلامی گفته اند شعر مهمترین زیرساخت تمدن است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها ادامه داد: به زبان هنر میتوان مسائل مهم زیادی را به جهانیان نشان داد در بسیاری از کشورهای دنیا از همین طریق سیاست هایشان را به چشم و گوش دیگر کشورها میرسانند، سریال بازی مرکب نمونهای از همین مسئله بوده است.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف این سوگواره کشف استعدادها در حوزه شعر و ادبیات بوده که به نظر میرسد به نتایج قابل توجهی رسیده است در این آیین ضمن رونمایی از کتاب ساختار مطالبه گری پیشرو تمدن اسلامی از برگزیدگان این سوگواره تجلیل شد.
در هشتمین سوگواره ملی ۷۲ خط اشک ۶۰۰ اثر از ۸۷ دانشگاه کشور شرکت کرده بودند این سوگواره به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.