پخش زنده
امروز: -
باورهای غلط علت مقاومت برخی از مردم جنوب غرب برابر تزریق واکسن است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آبادان، رییس مرکز بهداشت خوزستان علت عدم تمایل برخی از مردم به واکسیناسیون را تنوع فرهنگی استان، باورهای غلط و تحت تاثیر قرار گرفتن شایعات عنوان کرد.
دکتر محمد علوی بامداد با اشاره به اینکه سه دسته از افراد تمایلی به زدن واکسن ندارند افزود: افراد تحصیل کرده ، که برای تزریق واکسن هنوز به باور نرسیده اند، افرادی که به طب سنتی بیشتر تمایل دارند و دسته سوم افراد لجوجی هستند که اصلا واکسن را قبول ندارند.
وی ادامه داد: هیچ مشکلی از نظر ذخیره واکسن در استان خوزستان وجود ندارد و همه امکانات برای تزریق واکسن فراهم است، اما متاسفانه یک سری از افراد واکسن را قبول ندارند که باید آنها را قانع کنیم.
علوی اظهار داشت: متوسط واکسیناسیون در کل کشور ۶۵ درصد است در حالی که این رقم در خوزستان ۵۷ درصد است. پوشش واکسیناسیون در افراد بالای ۱۲ سال خوزستان ۷۶ درصد است اگرچه این میزان در برخی نقاط استان حدود ۹۰ درصد و بالاتر از متوسط کشوری و در برخی شهرها پایینتر است.
میانگین پوشش واکسیناسیون در استان خوزستان حدود ۷ تا ۸ درصد از متوسط کشوری کمتر است.
وی گفت: البته پوشش واکسیناسیون در برخی نقاط استان خوزستان مانند بهبهان، دهدز، اهواز، آغاجاری، گتوند، اندیمشک، امیدیه و شوشتر بالاتر از متوسط کشوری و در برخی شهرها تا ۹۰ درصد است، اما در برخی شهرهای دیگر مانند اندیکا، باوی، خرمشهر، شادگان و حمیدیه پایینتر از ۶۵ درصد است.
رییس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی در کنار تقویت طرح شهید سلیمانی در استان خوزستان لازم است تا از ورود به موج جدید بیماری جلوگیری کنیم.
اکنون یک شهرستان خورستان نارنجی، ۱۱ شهرستان زرد و ۱۵ شهرستان آبی کرونابی هستند.
تاکنون بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است.
بیشتر بخوانید:
تاکنون هزار و ۷۵۸ دُز سوم واکسن کرونا در جنوب غرب خوزستان تزریق شده است.