پخش زنده
امروز: -
خراسان رضوی بزرگترین تولیدکننده گوشت قرمز در کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طی ۶ماه نخست امسال ۴۴هزار و ۵۰۰تُن گوشت قرمز توسط دامداران استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال سه درصد افزایش داشت.
احمد داوطلب افزود: این استان در مجموع هشت میلیون و ۶۰۷هزار و ۸۲۷ راس دام سبک و سنگین دارد که هشت میلیون و ۲۵۳هزار و ۱۲۴راس از این تعداد گوسفند و ۳۵۴هزار و ۷۰۳راس گاو است.
وی افزود: در نیمه نخست امسال همچنین ۶۲۰هزار تُن شیر در این استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال هفت درصد افزایش داشت. تولید شیر در نیمه نخست پارسال ۵۸۰هزار تُن بود.
۱۰درصد جمعیت دامی کشور به تعداد ۱۵میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است.
سالانه به طور متوسط ۷۶هزار تُن گوشت قرمز، ۱۵۳هزار تُن گوشت سفید و ۱۴۰هزار تُن تخممرغ در خراسان رضوی تولید میشود.