پخش زنده
امروز: -
برداشت زعفران از صد هکتار زمینهای زراعی شهرستان نی ریز آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس ، علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: برداشت زعفران از صد هکتار زمینهای زراعی شهرستان نی ریز آغاز شده است و تا یک ماه آینده ادامه دارد.
وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی ۶ کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: متاسفانه امسال کاهش بارندگی و گرمای هوا در تابستان باعث ضعیف شدن پیازهای زعفران شده که کاهش ۶۰ درصدی عملکرد را بهدنبال داشته است.
بصیری اضافه کرد: پیش بینی میشود در مجموع ۲۲۰ کیلوگرم زعفران با متوسط برداشت ۲.۵ کیلوگرم در هکتار و ارزش اقتصادی حدود ۶۰ میلیارد ریال، از مزارع نیریز برداشت شود.
وی گفت: تولید اقتصادی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن آغاز میشود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز نبود صنایع بستهبندی را یکی از بزرگترین مشکلات زعفرانکاران دانست و گفت: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.