پخش زنده
امروز: -
به مناسبت بیست و نهمین دوره هفته کتاب اجرای ۲۸ عنوان برنامه در استان زنجان پیش بینی شده است.
به گزارش گروه علمی و فرهنگی خبرگزاری صداوسیمای مرکز زنجان؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه تلاش و جدیت رسانهها در حوزه کتاب و کتابخوانی بدون شک منجر به افزایش سرانه مطالعه میشود، گفت: کتاب بدون رسانه مهجور میماند.
محمد ربیع احمدخانی افزود: به مناسبت بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران که از ۲۴ آبان تا یک آذر امسال برگزار میشود، اجرای ۲۸ عنوان برنامه در استان زنجان پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: برگزاری آیین اختتامیه معرفی آثار و نفرات برگزیده کتاب سال استان، غبار روبی مزار شهدای گمنام با حضور پیشکسوتان فرهنگ و هنر، رونمایی از ۲۴ عنوان کتاب، مراسم تجلیل از خادمان نشر، برگزاری نمایشگاه با مشارکت انتشارات غواص و اهدای کتاب به کتابخانهها از جمله برنامههای هفته کتاب در استان است.
احمدخانی از برگزاری آیین رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب خاطرات یک از مادران شهدای گرانقدر دفاع مقدس در هفته کتاب در کشور خبر داد و گفت: شرکت در این برنامه در استان از طریق وبینار میسر خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از آغاز دوباره برگزاری نشستهای عصر کتاب در شهر زنجان خبر داد و اظهار داشت: نخستین جلسه عصر کتاب بعد از چند سال وقفه در هفته کتاب امسال برگزار میشود.
گفتنی است نشستهای عصر کتاب یک ابتکار به طور کامل بومی در زنجان است که در آن کتابهای مختلف در زمینههای گوناگون با حضور مولفان و منتقدان معرفی و نقد میشود.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از شهریور سال ۸۳ تا کنون، بیش از ۹۰۰ جلسه نقد و بررسی کتاب در نشستهای عصر کتاب زنجان برگزار شده است.
احمدخانی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون ۸۰ عنوان کتاب در استان زنجان چاپ شده است، گفت: یک از برنامههای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان خرید کتاب از ناشران استان است که مرحله اول در سال جاری در هفته کتاب و مرحله دوم نیز در آذر ماه انجام میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود از رشد ۳۱۰ درصدی اعتبارات عمرانی این اداره کل خبر داد و اظهار داشت: امسال عملیات تعمیر و تجهیز هفت فرهنگسرا در سطح استان که بالای ۲۰ سال قدمت دارند، انجام گرفت.
احمدخانی همچنین به نیمه کاره ماندن پروژه احداث کتابخانه مرکزی استان اشاره کرد و گفت: نبود کتابخانه مرکزی شاید لطمههای جبران ناپذیری داشته باشد از این رو باید تلاش شود تا این طرح به سرانجام برسد.
گفتنی است پروژه ناتمام کتابخانه مرکزی از طرحهای مهم حوزه فرهنگی در استان است. بر اساس مصوبه مورخه ۳۰ آبان سال ۱۳۷۸، هیات وزیران، مقرر شد کتابخانه مرکزی زنجان با بهره گیری از اعتبارات ملی و استانی به نسبت مساوی طی ۲ سال احداث شود و در سال ۱۳۸۹ نیز با تجهیز آن مورد بهره برداری قرار گیرد. این پروژه که در زمینی به مساحت ۱۰هزار و ۵۷۲ مترمربع و با زیر بنای ۱۸هزار و ۸۵۰ مترمربع طراحی شده است، طی این سالها فقط ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.