پخش زنده
امروز: -
افزایش شدید قیمتهای مواد غذایی سبب ایجاد چالشهایی برای بانکهای توزیع غذای رایگان در سراسر آمریکا شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی ان بی سی گزارش داد، با افزایش قیمت مواد غذایی در آمریکا پیش بینی میشود افراد بیشتری با ناامنی غذایی روبرو شوند و برای تهیه غذا، به بانکهای توزیع مواد غذایی روی آورند.
خبرنگار این شبکه گفت: تقریباً قیمت همه اقلامی که در یخچال شما وجود دارد در مقایسه با سال گذشته، افزایش یافته است. تورم و وجود مشکلاتی در زنجیره تأمین اقلام، سبب افزایش قیمتهای مواد غذایی و سایر کالاهای اساسی شده است و به نظر نمیرسد این روند به این زودیها به پایان برسد.
خبرنگار ان بی سی افزود، این موضوع به صورتی ویژه در بانکهای توزیع مواد غذایی مانند "نورث وست هاروست" احساس میشود. مسئولان این بانک توزیع مواد غذایی میگویند با افزایش قیمتهای مواد غذایی مردم بیش از پیش به بانکهای توزیع مواد غذایی مراجعه میکنند.
بررسیهای جدید در آمریکا نشان داده که نرخ ناامنی غذایی در این کشور همچنان ۵۵ درصد بالاتر از سطح قبل از آغاز همه گیری کرونا است، هر چند که با آغاز واکسیناسیون این روند تا حدی روندی کاهشی داشته است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز با بررسی صدها اسناد بانکهای غذایی در سراسر آمریکا به این نتیجه رسید که از شش ماه گذشته و با آغاز واکسیناسیون گرسنگی و ناامنی غذایی در آمریکا کاهش یافته، اما نیازهای غذایی مردم همچنان در مقایسه با دوران قبل از همه گیری در سطح بالایی قرار دارد.
کارشناسان مسائل امنیت غذایی هشدار میدهند که این وضعیت برای میلیونها خانواده آمریکایی همچنان سست و شکننده است.
مدیر ارشد عملیات سازمان «فیدینگ آمریکا» که یک شبکه ملی متشکل از بیش از ۲۰۰ بانک غذایی است، در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس ضمن تایید این موضوع گفت ما همچنان نگران افزایش ناامنی غذایی هستیم.
این نگرانی به ویژه در حالی وجود دارد که سویه جهش یافته دلتای ویروس کرونا همچنین در سطح جهان مردم را مبتلا میکند.
بنابر گزارش آسوشیتدپرس، بانکهای غذایی که با سازمان غیرانتفاعی فیدینگ آمریکا کار میکنند شاهد افزایش ۳۱ درصدی مقدار غذای توزیعی در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ در مقایسه با میزان غذای توزیعی در ابتدای سال ۲۰۲۰ و قبل از آغاز همه گیری کرونا بوده اند.
رئیس بانک غذایی در واشنگتن دی سی در این زمینه گفت: کووید-۱۹ هنوز به هیچ وجه تمام نشده است و ما همچنان شاهد نیازهای غذایی مردم هستیم.
پایگاه خبری هیل هم در گزارشی نوشت: تحقیقات جدید نشان داده حتی بعد از همه گیری کرونا نیز تغییرات آب و هوایی میتواند به بروز قطحی و گرسنگی کمک کند.
پدیده ال نینو (چرخه آب و هوایی) باعث تغییر الگوهای آب و هوایی میشود که میتواند بیش از همه با افزایش دما، تاثیراتی منفی بر کشاورزی، بیماریهای عفونی، درگیریهای جهانی داشته باشد. سازمان جهانی بهداشت به این نتیجه رسیده که وضعیت ال نینو سوتغذیه بین کودکان را تشدید کرده است.
در سال ۲۰۱۵ که پدیدههای شدید ال نینو رخ داد کودکانی که بر اساس آستانه تعیین شده توسط سازمان جهانی بهداشت دچار کاهش وزن شدید بودند حدود ۶ درصد افزایش یافت که اساس تحقیقات انجام شده حدود ۶ میلیون کودک دچار گرسنگی را تشکیل میداد.