پخش زنده
امروز: -
با اجرای بادشکن بیولوژیک، باغها و مزارع در جنوب کرمان از خطر سرمازدگی، طوفان و مدفون شدن در شن مصون می مانند.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت:رودبارجنوب پایلوت و همچنین نمونه اجرای طرح بادشکن زنده اطراف مزارع در کشور است، و اجرای بادشکن بیولوژیک، باغها و مزارع را از خطر سرمازدگی، طوفان و مدفون شدن در شن در امان می دارد و ثمربخشی محصول را بهبود می بخشد.
سنجری جنوب کرمان را قطب کشاورزی وظرفیت بسیار بالایی مناسبی برای اجرای طرح بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع و زراعت چوب دارد، دانست و بر اطلاع رسانی و تشریح کامل مزایا و فواید اجرای این طرح ها برای کشاورزان تاکید کرد.
وی با تاکید اجرای طرح زراعت چوب در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان برای احیای جنگلها و جلوگیری از تخریب آنها از همه کشاورزان جنوب کرمان خواست: در فصل توزیع نهال به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های محل سکونت خود مراجعه و با دریافت نهال رایگان به منظور اجرای بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع مشارکت کنند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان افزود: برای بهره مندی از مزایای اقتصادی طرحهای بادشکن در صورت استفاده از گونه های مثمر و چوبده(گز، اکالیپتوس و …) بهره بردار می تواند از مزایای اقتصادی دیگر این طرح نیز بهره مند شود.
بگفته وی ۳۶ هزار مرتع در مناطق بیابانی جنوب کرمان باید براساس رویکرد شرایط مناطق بیابانی تهیه طرح یا مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرند.