حذف جوهر قند از نان اراکی ها
ترکیب شیمیایی جوهر قند از نان اراکی ها حذف شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اراک، معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دومین دانشگاهی است که در کشور توانسته ازمایش بلانکیت را بر روی نان انجام دهد.
نانوایی مکانی که قوت اصلی همه افراد رو تامین میکند و کیفیت حرف اول در این ماده غذایی را میزند.
کارشناسان تغذیه هم معتقدند بهترین نان مصرفی ، نان سنگک است چرا که میزان سبوس موجود در ان بین 7-12 درصد هست.
بدلیل اهمیت کیفیت این ماده غذایی 22 ابان ماه به عنوان روز ملی نان نامگذاری شده است.
علیمرادیان، معاون غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: جوهر قند ماده خطرناکی است که به آرد تمامی نان ها اضافه می شود تا عمل در اصطلاح (ور آمدن خمیر ) سریعتر انجام شود که دانشگاه علوم پزشکی اراک دومین دانشگاهی است که در کشور موفق به انجام ازمایش تشخیص این ماده خطرناک تحت عنوان بلانکیت شده است.
او اضافه کرد: تا قبل از انجام این آزمایش بر روی نان، برای کاهش زمان ور آمدن خمیر به خمیر آن این ماده شیمیایی خطرناک با عوان جوهر قند افزوده می شد که زمان ور آمدن خمیر را کوتاه می کرد.