معتادین متجاهر در فصل سرما ساماندهی میشوند
با توجه به درپیش بودن فصل سرما اقدامات جدیدی در جهت ساماندهی معتادین متجاهر و کسانی که مکانی برای اسکان ندارند صورت گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اراک، ملک حسینی، دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به درپیش بودن فصل سرما تصمیم بر این شد که اقداماتی در جهت ساماندهی معتادین متجاهر و کسانی که مکانی برای اسکان ندارند صورت گیرد.
وی افزود : افزایش ظرفیت مراکز ماده ۱۶ تبصره ۲ و مراکز سرپناه از تصمیمات اتخاذ شده در این راستا بوده است. حدود سه ماه است که در خصوص افزایش ظرفیت گرمخانه اراک به ۲۰۰ نفر نیز اقدامات لازم اغاز شده که ظرفیت گرمخانه امروز حداقل به ۲۰۰ نفر رسیده که مخصوص نگهداری معتادین متجاهر و افراد بی خانمان است.
ملک حسینی ادامه داد: تلاش ما بر این است که در فصل سرما معتاد متجاهر بدون اسکان نماند همچنین اقدامات بهداشتی درمانی نیز در کنار اسکان در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: طبق هماهنگی با مرکز بهداشت و مرکز درمان علوم پرشکی صورت گرفته این اقدامات در کنار اسکان معتادین متجاهر خواهیم داشت.
ملک حسینی در خصوص مکان مرکز ماده ۱۶ خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده بنا شده از یکی از مکان های بلا استفاده دولتی استفاده شود.
وی تاکید کرد: در بحث توانمندسازی معتادین در حین درمان در قدم نخست با کمک اداره کل ورزش و حوانان حداقل ۱۷ مرکزدرمانی کمپ های ماده ۱۵ در استان به وسایل ورزشی تجهیز شده و همچنین تفاهم نامه ای با مجموعه فنی و حرفه ای استام منعقد و مقرر شد آموزش های فنی و خرفه ای به مراکز درمانی وارد شود و اکنون در اکثر کمپ های ماده ۱۵ آموزش های مختلف برگزار می شود.
اکرمی معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی در مورد معتادین متجاهر گفت:اهمیت این موضوع در زمستان بیشتر است و باید نسبت به مدیریت گرم خانه ها و اسکان آنها بیشتر تلاش شود.
اکرمی افزود:همه دستگاههای عضو شورا موظفند عملکرد شش ماه را به دبیر خانه بفرستند.
وی افزود: عملکرد دهیاران در مقابله با کشف گیاهانممنوعه باید مرتب مورد رصدقرار گیرد و از دهیاری که همکاری بیشتری کرده است باید تقدیر شود.
وی گفت: عملکرد برخی فرمانداران شهرستانها باعث کاهش رتبه استان بوده که نیازمند برگزاری جلسات بیشتر و ارائ گزارش دراین زمینه است.
وی در مورد موضوع موادمخدر در روستاها گفت:باید با یک برنامه مشخص و از ظرفیت بهورزان در روستاها باید استفاده کرد.
معاون سیاسی افزود : اقدامات و برنامه های موثر برای معضل اجتماعی اعتیاد بسیار سخت و هزینه بر است.