پخش زنده
امروز: -
کارخانه آهک صنعتی قلعهگنج با حضور رئیس بنیاد مستضعفان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، در اجرای طرحهای اقتصادمقاومتی و محرومیتزدایی، کارخانه آهک صنعتی در قلعهگنج با حضور رئیس بنیاد مستضعفان افتتاح شد.
در آیین افتتاح این کارخانه با حضور فتاح رئیس بنیاد مستضعفان و استاندار کرمان، علی محمدی مدیرعامل کارخانه آهک گفت: این کارخانه با سرمایهگذاری 140میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در قلعهگنج افتتاح و زمینه اشتغال مستقیم 50نفر و غیرمستقیم 150نفر فراهم شد.
وی افزود: تمام نیروهای کارخانه بومی منطقه قلعهگنج هستند و علاوه بر اشتغالزایی، طرح گازرسانی به منطقه با سرعت در حال اجراست و همچنین برای کاهش آسیبهای زیست محیطی از فیلترهای مختلف استفاده شده است.
رئیس سازمان صمت جنوب کرمان هم در حاشیه آیین افتتاح کارخانه تولید آهک در شهرستان قلعه گنج ظرفیت کارخانه تولید آهک صنعتی را ۳۷۰ تن در روز برشمرد و افزود: کارخانه آهک صنعتی سالانه ۱۱۱ هزار تن آهک کلسینه، تولید و آهک مورد نیاز شرکت فولاد کاوه جنوب کیش را تامین می کند.
مسلم مروجی مساحت زمین کارخانه را ۱۴ هکتار زمین، آب مصرفی کارخانه آهک قلعه گنج را چهار متر مکعب در روز، مصرف گاز را یک میلیارد و ۱۰۰ هزار متر مکعب در ماه و مصرف برق را سه هزار کیلو وات اعلام کرد.
خبر خوش رئیس بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی از جنوب کرمان
رئیس بنیاد مستضعفان در افتتاح کارخانه آهک صنعتی قلعه گنج در مناطق محروم جنوب کرمان، با تشریح فعالیتهای بنیاد در این منطقه، از اضافه شدن یک منطقه محروم دیگر استان کرمان به مناطق هدف محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: در ۷ سال اخیر بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان این بنیاد در قلعه گنج با هدف اجرای طرحهای صنعتی، حمایتهای اجتماعی و همچنین تسهیلات قرضالحسنه و اشتغال سرمایهگذاری شده است.
فتاح اضافه کرد: در ادامه با تاکید بر ادامهدار بودن فعالیت بنیاد مستضعفان در منطقه محروم قلعه گنج خاطرنشان کرد: این فعالیت های محرومیت زدایی بنیاد در منطقه قلعه گنج ادامه دارد و در مذاکره امروز با استاندار مقرر شد تا انشالله طی ماه های باقی مانده تا پایان سال، بنیاد مستضعفان یک منطقه محروم دیگر در استان کرمان را به مناطق هدف محرومیت زدایی خود در طرح آبادانی و پیشرفت اضافه کند.
وی با اشاره به سرمایه گذاری این بنیاد در 7 سال اخیر در منطقه قلعه گنج کرمان با هدف محرومیت زدایی از این منطقه گفت: تا امروز بیش از 750 میلیارد تومان این بنیاد در قلعه گنج سرمایهگذاری کرده و از این میان، 400 میلیارد تومان آن برای پروژه های صنعتی با هدف اشتغالزایی، 250 میلیارد تومان خدمات اجتماعی و حمایتی و بیش از 100 میلیارد تومان آن نیز تسهیلات قرض الحسنه و اشتغال بوده است.
سید پرویز فتاح افزود: امروز گرچه به همه اهداف خود در این منطقه نرسیده ایم اما خوشبختانه همه مسئولان محلی اذعان دارند که شاخصهای این منطقه با حضور بنیاد مستضعفان ارتقاء یافته و وضعیت این منطقه نسبت به گذشته بسیار بهتر است.
رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر انجام فعالیتهای بنیاد مستضعفان با مشارکت مردم و دولت گفت: یکی از توفیقات بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی و اشتغال زایی، احداث کارخانه آهک قلعه گنج است که با توجه به فراهم شدن زیرساخت های آن با مشارکت مردم و مسئولان محلی، بنیاد مستضعفان در شرایط تحریم و مشکلات موجود در تامین تجهیزات، این کارخانه به همت مهندسان کشورمان افتتاح شد.
وی با اشاره به سرمایهگذاری 140 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای راهاندازی این کارخانه افزود: تجهیزات این کارخانه به همت متخصصان کشورمان و شرکتهای صنعتی بنیاد مستضعفان تامین شده و امروز این تجهیزات، 300 میلیارد تومان ارزش دارد.
فتاح آهک صنعتی تولیدی در این کارخانه را از بهترین انواع آهکهای تولیدی در کشور دانست و گفت: این کارخانه با فناوری روز دنیا طراحی و ساخته شده و تمام تولیدات این کارخانه با توجه به نیاز کشور به آهک صنعتی، از پیش، خریداری شده و هیچ مشکلی برای فروش محصول تولیدی این کارخانه وجود ندارد.
به گفته رئیس بنیاد مستضعفان، فعالیت و احداث این کارخانه به گونهای است که در تمام ابعاد هماهنگ با محیط زیست است و مقرر شده فعالیت خوبی برای درختکاری در اطراف این ساختمان انجام شود.
وی از ساخت مرحله دوم این کارخانه خبر داد وافزود: با توجه به دارا بودن مجوزهای لازم برای بهرهبرداری از معدن و همچنین نیاز کشور به محصول تولیدی این کارخانه، مرحله دوم این مجموعه به زودی ساخته میشود.
فتاح ادامه داد: در حال حاضر تولید اسمی کارخانه آهک قلعهگنج، بیش از 110 هزار تن در سال است و با بهرهبرداری از این مرحله، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای 200 نیروی کار ایجاد شده و انشالله با راهاندازی مرحله دوم آن، این اشتغالزایی بیشتر خواهد شد.
به گفته وی بنیاد مستضعفان در 40 منطقه محروم کشور در سراسر کشور حضور دارد.