جشنواره زندگی سالم با غذاهای سالم با شرکت ۱۰۰ دانش آموز در مدارسِ مروجِ سلامت بهمئی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر آموزش و پرورش بهمئی در این جشنواره که در دبستان غیر دولتی انصار شهر لیکک برگزار شد گفت: گروههای مختلفی از دانش آموزان و فرهنگیان مدارس مروج سلامت بهمئی توانمندی و ابتکار خود را در پخت غذاهای سالم به نمایش گذاشتند.
غلامعلی مویدی ارتقای کیفیت اجرای طرحهای مختلف سلامت را اولویت اصلی وزرارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد و افزود: در این جشنواره که با شعار زندگی سالم و غذای سالم برگزار شد ۱۰ گروه دانش آموزی و فرهنگیان بهمئی در تهیه و پخت غذاهای سالم با هم رقابت کردند. وی با بیان اینکه در این جشنواره مدارس مروج سلامت، راهبردی برای تامین همه جانبه سلامت در مدارس شهرستان است گفت: در نقاط مختلف کشور ۲۰ هزار مدرسه از مجموع ۱۵۰ هزار مدرسه مروج سلامت هستند که برای تامین سلامت در دانش آموزان برنامههای سلامت را اجرا میکنند. مدیر آموزش و پرورش بهمئی افزود: کم نمک بودن، کم روغن بودن، بکارگیری ابتکار در تهیه غذاها، ترویج غذاهای سالم و دوری از غذاهای آماده و فست فودی مهمترین شاخصهای تهیه و عرضه غذای سالم در این جشنواره بود.