مطالبه گری وظیفه اصلی ستاد امر به معروف
شورای امر به معروف و نهی از منکر هر دستگاه باید عملکرد آن دستگاه را ارزیابی کرده و مشکلات و منکرات را احصا و برای رفع آن برنامه ریزی کند.
مهدی رضایی در نخستین جلسه کمیته دبیران دستگاه های فرهنگی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی با اشاره به وظایف دستگاه های فرهنگی استان افزود: طبق ماده ۱۰ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، دستگاه های فرهنگی باید نسبت به آموزش و اطلاع رسانی امربه معروف و نهی از منکر اقدام کنند.
وی ادامه داد: وظایف جاری و فرهنگی دستگاه ها با امر به معروف و نهی از منکر که برای جلوگیری از انتشار منکر و ترک معروف انجام می شود، متفاوت است.
رضایی اظهار داشت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، دارای وظایف سیاست گذاری و نظارتی است و در صورت مشاهده منکرات، موضوعات را از دستگاه ها مطالبه کرده و برای رفع آن ها همکاری می کند.
وی گفت: شورای امر به معروف و نهی از منکر هر دستگاه باید عملکرد آن دستگاه را ارزیابی کرده و مشکلات و منکرات را احصا و برای رفع آن برنامهر یزی کند.
رضایی ادامه داد: کمیته شوراهای امربه معروف دستگاه های فرهنگی باید پشتیبانی کننده دستگاه های دیگر در حوزه تولید محتوا، آموزش و سایر حمایتهای مورد نظر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باشد.
رضایی گفت: رویکردهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر، کمک به دستگاه ها برای رفع مشکلات و هماهنگ سازی ظرفیتهای اداری برای حل مشکلات کشور و مردم است.
وی افزود: دستگاه های برتر در پایان سال در قالب جشنواره مفلحون در حوزه امر به معروف و نهی از منکر مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه بندی، معرفی شده و از آنان قدردانی خواهد شد.