پخش زنده
امروز: -
مدیران و خبرنگاران رسانههای مختلف مالزی با سفیر کشورمان دیدار کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از کوالالامپور ، در این نشست سه ساعته محمدی سفیر کشورمان با تشکر از مشارکت و نقش سازنده رسانهها در پیشبرد مناسبات دو کشور به تشریح ابعاد مختلف اصول سیاست داخلی و خارجی جمهوری اسلامی ایران پرداخت و دستاوردهای چهار دهه پس از انقلاب اسلامی در عرصههای مختلف را تشریح کرد.
علی اصغر محمدی به اراده دولت جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد برنامههای توسعه کشور در ابعاد علمی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی اشاره و خاطرنشان کرد: شرایط توسعهای کشور و وجود زیرساختها، فرصت مغتنمی برای تقویت همکاریهای دو جانبه و چند جانبه است.
وی افزود: تحریمهای غیرانسانی علیه مردم ایران، نتوانسته است مانعی در اراده ملّی برای روند توسعه و پیشرفت ایجاد کند.
محمدی به طیف گستردهای از زمینههای همکاری منطقهای و بین المللی ایران و مالزی اشاره کرد و با توجه به پیشینه روابط دوجانبه، ظرفیت همکاریهای دو کشور را بسیار متنوع دانست.
در این مراسم نمایش چند نماهنگ درباره ظرفیتهای تجاری، علمی، فناوری، گردشگری، دفاعی، سیاسی و دانشگاهی کشورمان و پخش سرفصلهای برنامه توسعه اقتصادی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران در زمینههای حقوق بشر، ارتقاء وضع زنان، اقلیتهای مذهبی و قومی، سیاست خارجی و دکترین دفاعی منطبق بر اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال حاضران در جلسه قرار گرفت.
نمایندگان رسانههای مالزی در ادامه این نشست سوالاتی را در زمینههای مختلف از جمله سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، وضع مناسبات دوجانبه ایران و مالزی، تحولات منطقه به ویژه افغانستان و فلسطین مطرح کردند.
سفیر کشورمان در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره فلسطین به موضع کشورهای اسلامی اشاره و ضرورت تشریک مساعی و تبادل نظر برای جلوگیری از حملات نظامیان صهیونیست به مردم بی دفاع فلسطین را مورد تاکید قرار داد.
وی در خصوص مسائل افغانستان نیز به نقش سازنده کشورمان در تحولات این کشور در چهل سال گذشته اشاره و تاکید کرد: خواست و اراده مردم افغانستان برای ایران مهم و البته امنیت و ثبات در مرزهای شرقی نیز برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حایز اهمیت است.
محمدی افزود: ایران به عنوان همسایه افغانستان در حال ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم این کشور است و حمایتهای خود را از مردم افغانستان دریغ نخواهد کرد.
همچنین در سطح سیاسی نیز به تلاشهای متعدد جمهوری اسلامی ایران در زمینه ایجاد دولت فراگیر در افغانستان به ویژه برگزاری اجلاس وزرای امور خارجه همسایه افغانستان در تهران نیز اشاره شد.