پخش زنده
امروز: -
نخستین همایش تخصصی توسعه اکوسیستم کارآفرینی فناورانه استان گیلان به صورت مجازی در دانشکده فنی فومن برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ محمد رضا میگون پوری ، دبیر اجرائی این همایش گفت: در این همایش تعدادی از استادان و دست اندکاران دانشکدههای فنی دانشگاه تهران و دانشکده فنی فومن و نیز مقامات عالی توسعه کار آفرینی گیلان به صورت مجازی در خصوص تاثیر همکاری دانشگاهها بر کار آفرینی فناورانه، نقش طراحی و توسعه اکوسیستم کار آفرینی و نقش توسعه نسل نوین مرکز نوآوری و شتابدهندههای سازمانی در توسعه اکوسیستم تاکید کردند.
سید عباس موسوی ره پیما ، استاد دانشگاه و بنیانگذار دانشکده فنی فومن و از کار آفرینان ملی در این همایش گفت: در کشور ما امکانات فراوانی وجود دارد و تا جایی که امکان دارد باید با استفاده فناورانه، سخت کوشی و تشویق نیروهای کار و استفاده از تمام ظرفیتهای جامعه، نوجوانان و جوانان متخصص تربیت کنیم و به ویژه با استفاده از ظرفیت دانشگاهی، کار فناورانه ایجاد کنیم.
رئیس مرکز پژوهشی دانشگاه تهران هم در این همایش، نقش دانشگاه را در ایجاد تحول در صنعت کشور بسیار تاثیرگزار دانست و گفت: دانشگاه باید به عنوان محور کار آفرینی باشد و نگاه دانشجویان و اساتید به سمت دانشگاه کار آفرین سوق داده شود.
محمد سعادت سرشت افزود : همه باید تلاش کنیم تا دانشگاههای ما با تعامل با اکوسیستمهای کار آفرینی در چرخه توسعه صنعت و اشتغال، نقش آفرینی بیشتری داشته باشند.
عاطفه حسن زاده ، معاون علمی دانشکده فنی فومن هم در این همایش از راه اندازی دو دفتر کمیته راهبردی و شتابدهنده مرکز پژوهشی همزمان با برگزاری این همایش در دانشکده فنی فومن خبر داد.
عباس علیزاده ، مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گیلان هم در این همایش با اشاره به وجود ۴۰ نهاد کار آفرینی در گیلان ، افزود : از این تعداد ۹ مرکز شتابدهنده ، ۴کافه کارآفرینی ، ۳ مرکز فضای کار مشترک و یک باشگاه کار آفرینان نوجوان در استان مشغول به فعالیت هستند که در فکر ارتقا کمی و کیفی این مراکز هستیم.