برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان
برداشت چای ترش از 700هکتار اراضی شهرستان دلگان آغاز شد.
رفعت پور افزود: میانگین برداشت چای ترش از هر هکتار 800 کیلوگرم است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، 560 تن چای ترش ازاراضی دلگان برداشت و روانه بازارهای مصرف شود .
وی با بیان اینکه کاشت، داشت و برداشت چای ترش در دلگان زمینه اشتغال بیش از 2 هزار و صد نفر را فراهم کرده است، گفت: کاشت چای ترش در ماه های فروردین و اردیبهشت انجام و برداشت آن از نیمه دوم آبان آغاز می شود و تا پایان آذر ادامه دارد.
مدیرجهاد کشاورزی دلگان، نیاز به آب کم، سودآوری محصول و قابلیت رشد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را از مزیتهای کشت چای ترش دانست و عنوان کرد: چای ترش این شهرستان به اصفهان، کرمان، بیرجند، قم، یزد، کرمان، مشهد وبه کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، افغانستان و پاکستان نیز صادر میشود.
طوقی مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی دلگان نیز گفت: چای ترش، دارای خواص غذایی و دارویی فراوانی از جمله کاهش دهنده فشارخون، ضد چربی خون، دفع کننده سموم کبد و صفرا و برخلاف چای معمولی منبع غنی از آهن است.
بامری از چای کاران دلگان هم، نبود صنایع فرآوری و بسته بندی چای در دلگان رایکی ازمشکلات بزرگ این منطقه دانست و گفت: دلالان، چای ترش دلگان را به یک سوم قیمت خریداری و پس از فرآوری و بسته بندی با برند دیگر استانها وارد بازار مصرف میکنند.
برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان برداشت چای ترش در قطب تولید این محصول در سیستان وبلوچستان