پخش زنده
امروز: -
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: برای ارائه خدمات استاندارد در حوزه درمان، این استان با کمبود دو هزار و ۲۰۰ تخت بستری روبرو است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛دکتر محمدعلی کیانی در مراسم تجلیل از خیران حوزه سلامت که با حضور تولیت آستان قدس رضوی و جمعی از مسئولان ارشد استانی برگزار شد، افزود: متوسط سرانه تخت بیمارستانی به جمعیت در کشور ۱.۹ است و در خراسان رضوی این میزان ۱.۵ است.
وی با اشاره به تشرف سالانه حدود ۳۵ میلیون زائر از سراسر کشور به مشهد و نیاز آنها به خدمات درمانی، گفت: این در حالی است که حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مشکلات زیرساختی جدی روبروست و بسیاری از زیرساختهای این حوزه، قدیمی بوده و در شان زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی نیست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا کنون اقدامات متعددی در توسعه و نوسازی زیر ساختهای بهداشتی و درمانی شده است، اما پاسخگوی نیازها نیست، اظهار کرد: براساس آمارهای رسمی، خراسان رضوی کمترین میزان سرانه تخت به جمعیت تحت پوشش را در کشور داراست.
وی با بیان اینکه بیمارستانهای مهم این شهر همچون قائم (عج) بیش از ۵۰ سال و امام رضا (ع) بیش از ۷۰ سال از ساخت آن میگذرد، اظهار کرد: همچنین ۱۷۷ مرکز بهداشتی درمانی در این استان استیجاری، فرسوده و قدیمی است که از این تعداد، ۱۴۸ مرکز در مشهد فعال و در حال خدمات رسانی هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: منابع اعتباری دانشگاه علوم پزشکی مشهد محدود و به رغم تلاشها نمیتوان در توسعه زیرساختها اقدام موثری را انجام داد و در این حوزه خیران سلامت میتوانند نقش موثری در بهبود زیر ساختهای بهداشتی و درمانی و توسعه کیفی خدمات داشته باشند.
دکتر کیانی با قدردانی از مشارکت و خدمات اثر بخش خیران سلامت خاطرنشان کرد: خیران سلامت در دوران همه گیری ویروس کرونا دانشگاه را بیش از پیش در خدمات رسانی به بیماران و بهبود کیفی خدمات یاری کردند که جای قدردانی دارد.