پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران گفت: یکی از دلایلی که موجب طولانی شدن رسیدگی به پروندههای مربوط به کالاهای سازمان اموال تملیکی شده، پاسخ دهی کند دستگاهها به استعلامهای تعزیرات است.
آقای محمدعلی اسفنانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سازمان تعزیرات چه چالشهایی در رسیدگی به پروندههای مربوط به اموال نگهداری شده در سازمان اموال تملیکی دارد؟ افزود: جمعه هفته گذشته در کنار رئیس قوه قضاییه از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بازدید کردیم که البته من چهار مرتبه از این مرکز بازدید کرده بودم.
وی گفت: دو اشکال جدی آنجا دیده میشد که یکی مربوط به نگهداری بود و رئیس قوه قضاییه هم تاکید داشت این شیوه نگهداری اموال درست نیست.
آقای اسفنانی افزود: انبار و انبارداری تعریف خاص خود را دارد و ما در انبارهای سازمان اموال تملیکی شاهد بودیم که برخی کالاها در فضای باز نگهداری میشود که بر اثر گرما، سرما و برف و باران آسیب میبیند و برخی کالاها نیز در انبارهای مسقف بود، اما شیوه انبارداری درست نیست چرا که کالاها روی هم تلنبار شده و در روی آن کدهایی درج شده که فقط برای خودشان قابل تشخیص است و اینکه مرجع کاشف کیست و پرونده کجا رفته است؟ به سادگی قابل تشخیص نیست.
وی گفت: متأسفانه به خاطر همین مشکلاتی که وجود دارد اختلاف در آمار هم دیده میشود و در آن برنامه بازدید اعلام کردند که در تعزیرات تهران ۹۰۰ پرونده در این ارتباط به ثمر نرسیده است در حالی که ما همان جا آمار دقیق خود را ارائه کردیم و کل موجودی پرونده ما ۳۷۸ مورد است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران افزود: در خصوص بقیه پروندهها حکم صادر شده و این ۳۷۸ پرونده هم در جریان رسیدگی است و ما پرونده مربوط به سالهای گذشته و مانده نداریم.
آقای اسفنانی گفت: البته پروندههایی هست که در زمان کشف کالا مشخص نشده که آیا این کالاها ممنوع است یا مجاز و وقتی پرونده به قوه قضائیه ارسال میشود تا ماهیت کالا را مشخص کنند تا زمانی که قرار عدم صلاحیت صادر و به تعزیرات ارسال شود، مدت زمانی صرف میشود.
وی افزود: در هر حال بنا به توصیه رئیس قوه قضائیه و مصوبه کارگروه مربوطه ما امروز یکی از بهترین نیروهای خود را تعیین کردیم که کالاها را تک تک بررسی کند و اگر پروندهای مانده است سریعتر منجر به صدور حکم شود.
آقای اسفنانی در پاسخ به اینکه آیا دستگاههای مربوطه پاسخهای استعلام تعزیرات را با سرعت در اختیار شما قرار میدهند؟ گفت: یکی از مشکلاتی که موجب طولانی شدن رسیدگی به پروندهها میشود نتیجه استعلامات است.
وی افزود: امروز یکی از رؤسای شعب تجدیدنظر تعزیرات میگفت در یک پرونده ۲۰ بار استعلام را تکرار کرده است، اما هنوز پاسخی به ما نداده اند و این موجب طولانی شدن روند رسیدگی میشود.