پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان سنندج از دستگیری عامل تیراندازی به نوجوان ۱۵ سالهای خبرداد که هنگام واژگونی کامیون کشنده در محور سنندج-مریوان، روی داده بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، سرهنگ''علیرضا مرادی'' افزود: ظهر دیروز یک دستگاه کامیون کشنده در محور سنندج -مریوان روستای"دانیکش-مریوان" که حامل بار مرغ بود، واژگون شد.
وی گفت: با تجمع افراد در اطراف کامیون به قصد جمع آوری بار آن، فردی ناشناس اقدام به تیراندازی کرده و یکی از افراد حاضر در محل حادثه مورد اصابت گلوله قرار میگیرد.
فرمانده انتظامی شهرستان سنندج افزود: بلافاصله ماموران در محل حاضر شدند و با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی عامل تیرانداز را که با استفاده از یک دستگاه سواری ۴۰۵ اقدام به فرار کرده بود شناسایی و در کمتر ۲ساعت دستگیر میکنند.
سرهنگ مرادی یادآور شد: متاسفانه نوجوان مجروح شده به علت شدت جراحات و خونریزی شدید در بیمارستان فوت کرد.