دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»
در اینجا سه نوع غذای سریع را به شما پیشنهاد میکنیم که هم خیلی خوشمزه است و هم به راحتی تهیه میشود.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، بسیاری از ما احتمالا در انتهای روز و زمانی که از محل کار به خانه برمیگردیم با وضعیتی مواجه میشویم که در آن تنها گزینه تهیه غذا از بیرون است.
بسیاری از ما احتمالا در انتهای روز و زمانی که از محل کار به خانه بر میگردیم با وضعیتی مواجه میشویم که در آن تنها گزینه تهیه غذا از بیرون است. ما در اینجا سه نوع غذای سریع را به شما پیشنهاد میکنیم که هم خیلی خوشمزه است و هم به راحتی تهیه میشود.
افزایش سرعت زندگی در سالهای اخیر باعث شده اکثر توجهها به سمت رستورانها و غذاهایی برود که عموما به آنها فست فود گفته میشود. غذاهایی که در بهترین حالت هم نمیتوان آنها را با چیزی مقایسه کرد که در خانه آماده میشود. بسیاری از مخاطبها احتمالا در انتهای روز و زمانی که از محل کار به خانه بر میگردند با وضعیتی مواجه میشوند که در آن تنها گزینه تهیه غذا از بیرون است.
در این میان البته برخی سعی میکنند از غذاهای آماده استفاده کنند که در زمانی کوتاه میتوان آنها را داخل خانه آماده کرد. بگذارید کمی جذابیت کار را بیشتر کنیم. مطمئنا هیچ کس به غذای آماده علاقه ندارد، اما میتوان با صرف زمانی اندک، همین غذای آماده را تبدیل به ترکیبی کنیم که جذاب و خوشمزه است و حتی اگر کمی شما را در زمان آماده سازی خسته کند، باز هم ارزش انرژی که در ادامه از آن میگیرید را دارد.
نودل یکی از همین دست غذاهای آماده است که امروزه در بسته بندی و طعمهای مختلف عرضه میشود. در ادامه سعی کرده ایم به سراغ غذاهایی برویم که میتوان همراه با نودل آماده کرد و از آنها لذت برد.
سوپ نودل
هیچ چیز نمیتواند مانند یک کاسه سوپ داغ نودل با آب مرغ گرمابخش روزهای سرد (البته اگر سرد شود) باشد. طرز تهیه این سوپ نیز بسیار ساده است. سوپ مرغ را از قبل آماده کرده و سپس نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود. فقط کافی است تا یک بار این سوپ را امتحان کنید تا عاشق طعم بی نظیر آن شوید. برای تهیه این سوپ نه تنها میتوانید از سوپهای آماده نودالیت استفاده کنید بلکه گزینه دیگر استفاده از نودالیت با طعم در کنار آن است. در نهایت میتوانید برای افزودن طعمی جدید و البته دریافت بویی جدید به سراغ اندکی سبزی بروید.
املت نودل
چه کسی گفته که نمیتوان نودل را برای صبحانه صرف کرد! ترکیب نودل با ژامبول و تخم مرغ یکی از لذیذترین املتهای دنیا است. برای تهیه این املت ابتدا نودل را به روش مرسوم در آب پخته و آب کشی کنید. برای این املت میتوانید از نودالیت با طعم سس گوجه فرنگی تند استفاده کنید. سپس آن را داخل ماهیتابهای که از قبل گرم کرده اید، ریخته و تخم مرغها را اضافه کنید. ترکیب نودل و تخم مرغ را کاملا هم بزنید و صاف کنید. سپس ژامبون و پنیر را اضافه کنید تا عطر و طعم مواد با هم ترکیب شوند.
نودل با پنیر
آیا شما نیز طرفدار پر و پا قرص پنیر هستید؟ کافی است تا نودل را به روش معمول آماده کرده، نصف قاشق چایخوری کره را به همراه ورقههایی از پنیر آمریکایی یا پنیر دلخواهتان اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا پنیر آب شود. ترکیب را هم بزنید تا پنیر به خورد همه نودلها برود. بنا به ذائقه میتوانید همانند یک مزه شناس حرفهای مواد دیگری مانند ژامبون، سبزیجات و... را به آن اضافه کنید. در نهایت پیشنهاد ما استفاده از نودالیت با طعم باربیکیو است. روی کاغذی کمی متفاوت به نظر میرسند، اما میتوانید با امتحان کردن پنیرهای مختلف به ترکیب خوبی با نودالیت باربیکیو رسیده و البته از ژامبون دودی استفاده کنید.