احیاء فرهنگ عمومی و تحولگرایی
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: باید روح تحولگرایی، جوانگرایی و تخصصگرایی را زنده کنیم و فرهنگ عمومی را ارتقا دهیم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای سید مجید امامی با اشاره به اینکه همه میدانند نظام فرهنگی کشور مطلوب نیست و از خبرنگاران تا مسافران تاکسی و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از وضعیت فرهنگی کشور رضایت ندارند، گفت: برغم تمام اهمیتی که فرهنگ دارد نه در زمینه فرهنگ هزینه میکنیم و نه از هزینهای که میشود، راضی هستیم. دوره یازدهم شورای فرهنگ عمومی را باید فصل تحول و امید نامید.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ادامه داد: در یک ماه گذشته کارهایی انجام شده است؛ شورای فرهنگ عمومی کشور نخستین و مهمترین شورای اقماری کشور است.
وی افزود: این که از فرهنگ راضی نیستیم همه ما را آشفته کرده است. شوراها و هیأت امنای سیاست گذاری فرهنگی باید بپذیرد بدون تحول و جوان گرایی در بر همان پاشنه میچرخد و وضعیت فرهنگی ما تغییری نمیکند. درخواست ما این است که روح تحول گرایی، جوان گرایی و تخصص گرایی را زنده کنیم. در زمینه مدیریتی هم باید تغییراتی ایجاد کنیم. از سوی دیگر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اندازه وزیر اقتصاد و وزرای دیگر اختیاراتی در عمل ندارد. در ساختار ما وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای فرهنگی کشور است دنبال رفع خلأهای این حوزه هستیم. تشکیلات و سازمانهای فرهنگی به ارتقا و تعالی نیاز دارند.
آقای امامی با اشاره به اینکه برخی سازمانها دیگر نمیتوانند در زمینه فرهنگی کارکردشان را داشته باشند؛ گفت: سازمانهایی داریم که در جای خودشان فعالیت نمیکنند یا کارکرد فرهنگی ندارند. باید بتوانند از این فرصت اعتماد و پایان اختلافات استفاده و خودشان را اصلاح کنند. هزینه سازمانهای فرهنگی کشور به اندازه کارآمدی اش نیست باید در زمینه حکمرانی فرهنگ کشور با مردم آشتی کنیم. مردم مهمترین فعالیتهای فرهنگی را انجام میدهند.