رهبر سابق حزب برگزیت تصریح کرد: از زمانی که خروج از افغانستان بدون رایزنی با متحدان درازمدت آمریکا صورت گرفت، وجهه و اعتبار آمریکا از بین رفته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون فاکس نیوز؛ نایجل فاراژ، رهبر سابق حزب برگزیت در گفتگو با فاکس نیوز گفت: از زمانی که خروج از افغانستان بدون رایزنی با متحدان درازمدت آمریکا صورت گرفت، وجهه و اعتبار آمریکا از بین رفته است.
مواضع بایدن بیش از هر زمانی تمسخر آمیر به نظر می رسد
مجری گفت: بایدن حتی نمیتواند حزب خود را درباره دستورکارش متقاعد کند؛ دستورکاری که بخش بزرگی از آن درباره تغییرات آب و هوایی است و اکنون نقش مهمی در صحنه جهانی ایفا میکند. آمریکا به این خاطر چقدر تمسخرآمیز به نظر میرسد؟
نایجل فاراژ گفت: واقعیت این است که از زمانی که خروج از افغانستان بدون رایزنی با متحدان درازمدت آمریکا صورت گرفت، وجهه و اعتبار آمریکا از بین رفته است. همچنین فکر میکنم بایدن غیرمؤثر و ضعیف عمل میکند. مطمئنم بوریس جانسون که ریاست این اجلاس را بر عهده دارد، خوشحال است که بایدن آنجاست، چون از این دستورکار سبز بسیار عصبانی شده است. اما روراست بگویم بیشتر افرادی که شاهد این وضعیت هستند میدانند که اگر چین، روسیه و هند نخواهند وارد این بازی شوند، تعطیل کردن صنایع هیچ فایدهای ندارد.
نایجل فاراژ: اجلاس تغییرات آب و هوایی به نفع چین است نایجل فاراژ، رهبر سابق حزب برگزیت در گفتگو با این شبکه از انگلیس در پاسخ به این سؤال که آیا موضوع آب و هوا برای او هم تداعی کننده فرصتهای شغلی است گفت: این موضوع برای من به معنای کاهش دی اکسیدکربن و دو چیز دیگر است، یکی بسته شدن پالایشگاهها، کارخانههای مواد شیمیایی، و تولید و مهندسی (صنایع) سنگین، و دیگری انتقال آن مشاغل به هند و چین است. ما در انگلیس از سال ۱۹۹۰ دی اکسید کربن خود را ۴۴ درصد کاهش داده ایم. بنابراین، ما در میان کشورهای غربی تنها کشوری هستیم که میزان دی اکسیدکربن را بیش از همه کاهش داده ایم. ما این کار را با انتقال مشاغل و صنایع به هند و چین انجام داده ایم. روراست بگویم این دیوانگی است. چون در نهایت در کل دی اکسیدکربنی که منتشر میشود هیچ تفاوتی ایجاد نمیکند؛ بنابراین بخشی از این اقدام کاملاً بیهوده و بی معنی است. بله درست است که انرژی بادی و انرژی خورشیدی برخی فرصتهای شغلی ایجاد میکند، اما هرگز به اندازه فرصتهای شغلی در بخش تولید صنعتی نیست که حذف میشود. منظورم این نیست که ما یک جهان پاکتر نمیخواهیم، اما راهی که در پیش گرفته ایم، عملاً قرار دادن راهبردیترین برتری به چین است و این در حالی است که شی جین پینگ، رئیس جمهور چین حتی در این اجلاس شرکت نکرده است.
بایدن عملکرد ضعیفی دارد و خود باعث بحران است در ادامه گفتگو، مجری گفت: بایدن در سخنرانی خود در اجلاس رم درباره چین و روسیه در ارتباط با موضوع تغییرات آب و هوایی گفت: روسیه و چین اساساً از نظر هر گونه پایبندی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی در اجلاس حضور نیافتند و بی دلیل نیست که این امر موجب سرخوردگی و یاس افراد شد. برای من هم این امر مایوس کننده بود. مجری گفت: وقتی شنیدم رئیس جمهور این سخنان را بیان کرد، برایم یادآور این واقعیت بود که او به طرح خط لوله نورد استریم ۲ روسیه چراغ سبز نشان داد که این امکان را به روسیه میدهد تا گاز و نفت بیشتری تولید کند و در عین حال خط لوله کی استون ایکس اِل در آمریکا را از بین ببرد؛ بنابراین در این مورد رئیس جمهور بایدن بخشی از مشکل بود. نایجل فاراژ گفت: مسلماً؛ و این همان پدیدهای است که ما هم در داخل با آن رو به رو بوده ایم. اینکه خودمان در داخل تولید نکنیم و بگذاریم روسیه و کشورهای دیگر مثل آن این کار را بکنند که جنون محض و کاملاً مزورانه است. نه چین و نه روسیه در اجلاس شرکت نمیکنند، هند شرکت میکند، اما فکر میکنم این کشور هیچ تمایلی ندارد از نظر استفاده از زغال سنگ تغییر چندانی کند؛ بنابراین اساساً حدود ۴۰ درصد کشورهای منتشر کننده دی اکسید کربن در جهان را داریم که قصد ندارند موضع خود را حتی یک ذره هم تغییر دهند و در مقابل بقیه کشورها باید انرژی را با بهای بالا بخرند. این معقول نیست.