پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران: نباید اجازه دهیم مدیران از برنامهای که ارائه کردند منحرف شوند و از شهردار میخواهیم ناظر به برنامههایی که ارایه کرده است، عمل کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی اقراریان در تذکر پیش از دستور بیستمین جلسه شورا، ضمن تشکر از تلاشها و اقداماتی که شهردار تهران در چند مدتی که سکان هدایت شهرداری تهران را به دست گرفته است، گفت: مطلع هستم ایشان و همکارانشان تلاش میکنند و شاید تا پاسی از شب را در محل کارشان هستند تا به عقب افتادگی چند ساله شهر تهران سر و سامانی بدهند، اما با توجه به اینکه بحث برنامه و بودجه ۱۴۰۱ را در پیش خواهیم داشت، شهردار ناظر بر برنامه ارائه شده در ابتدای مسیر به شورا عمل کند.
وی ادامه داد: شهردار تهران احکام مدیران را یکساله صادر کرده و این به منزله این است که شهردار عقد اخوتی با هیچ کس ندارد و به عنوان شهردار انقلابی، منافع شهر را دنبال میکند و شورای شهر هم بر اساس برنامهای که شهردار ارایه کرد به وی رای اعتماد دادند.
اقراریان افزود: در این برنامه موارد مختلفی به عنوان واقعیتهای شهر تهران مطرح شد از جمله ۳۵۰ روز هوای غیر پاک، درآمد ۶۵ درصدی از تراکم فروشی، ۲۰ میلیون سفر درون شهری و مواردی از این قبیل که آقای شهردار تصویری را از تهران ارایه و در ادامه مسیر تصویر کلان تهران در ۱۴۰۴ را ترسیم کرده است.
وی ادامه داد: الگوی حکمرانی پایدار، چابکی در نهاد، شفافیت فراگیر و انضباط مالی هوشمند و مقابله ساختارمند با تعارض منافع از جمله مواردی است که شهردار در ترسیم خود از تهران ارایه کرد و در ادامه الزامات تحول مدیریتی نیز شناخت میدانی و زیستی تهران، تعامل سازنده با شورا و نخبگان توانمند در اکوسیستم شهری و موارد دیگر را اعلام کرد.
وی افزود: البته قضاوت باید بعد از عملکرد باشد، اما خواسته ما از شهردار این است که ناظر بر برنامهای که ارایه کرده است، برای حل مسایل اقدام کند. درست است که مدت زمان زیادی از دوره مسئولیت ایشان نگذشته و شهرداری نیازمند افرادی است که شهر و مدیریت شهری را بشناسند و ما باید این فرصت را بدهیم تا شهردار تیم مدیریتی خود را انتخاب کند، اما باید در نظر گرفته شود برنامههای شهرداری میبایست ناظر بر سند باشد و ایشان برای حل معضلات از لایه راهبردها به لایه برنامههای اجرایی وارد شود.
حداقل ۵۰ درصد دریافتی کارکنان شهرداری هزینه اجاره مسکن میشود
رییس کمیته منابع انسانی شورای شهر تهران هم میگوید: حداقل ۵۰ درصد دریافتی کارکنان شهرداری هزینه اجاره ماهانه مسکن آنان میشود و با کسر اقساط وامهای دریافتی امکان گذران حداقلی زندگی را هم تا پایان هر ماه برای آنان میسر نمیکند.
امانی گفت: فشار معیشتی و پایین بودن حقوق و مزایای کارکنان نسبت به تورم موجود و به ویژه افسار گسیخته بودن قیمت اجاره مسکن و ودیعه آن باعث شده است که حداقل ۵۰ درصد دریافتی کارکنان هزینه اجاره ماهیانه مسکن آنان شود.
ناصر امانی امروز در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به مشکلات کارکنان شهرداری منطقه ۳ گفت: در راستای اطلاع از آخرین وضعیت نیروی انسانی شهرداری تهران و شنیدن مشکلات و خواستههای آنان و التیام شکاف ایجاد شده در دوره پنجم مدیریت شهری بین مدیران عالی و کارکنان شهرداری اینجانب ضمن حضور در منطقه سه شهرداری تهران بدون حضور مدیران و مسئولان منطقه ضمن شنیدن گلایهها و درددل آنها درخواستهای کتبی آنان را هم دریافت کردم که به شهردار تهران و معاونتهای ذیربط جهت اطلاع و اقدام مقتضی ارسال خواهد شد.
وی ادامه داد: تعاونی مسکن منطقه که سالها پیش در دوره سوم مدیریت شهری زمینی از شهرداری تهران دریافت کرده و با فروش آن مقرر شده بود به کارکنان عضو تعاونی پرداخت شود، ولی با فوت مدیرعامل تعاونی منطقه موضوع متوقف شد و کسی پاسخگوی کارکنان نیست. در آن دوره ستاد ساماندهی مسکن که با حضور معاونان شهردار تهران تشکیل میشد موضوع تعاونیهای مسکن با مدیریت هماهنگ میکردند که متاسفانه در دوره پنجم این ستاد منحل شد و تعاونیهای مسکن شهرداری رها شدند که پیشنهاد میشود با توجه به قوانین بالادستی در حوزه تعاونیها حمایت از تولید انبوه مسکن قانون جهش تولید مسکن و سایر قوانین میتوان این مشکلات را حل و فصل کرد.
امانی در توضیح چالش دوم کارکنان شهرداری منطقه ۳ اظهار کرد: فشار معیشتی و پایین بودن حقوق و مزایای کارکنان نسبت به تورم موجود و به ویژه افسار گسیخته بودن قیمت اجاره مسکن و ودیعه آن باعث شده است که حداقل ۵۰ درصد دریافتی کارکنان هزینه اجاره ماهیانه مسکن آنان شود و با کسر اقساط وامهای دریافتی در عمل امکان گذران حداقلی زندگی را هم تا پایان هر ماه برای آنان میسر نمیکند. این موضوع عمومی است و همه کارکنان اعم از رسمی، قراردادی و شرکتی را دربر میگیرد. فیشهای دریافتی کارکنان با صد ساعت اضافه کاری ۸۰ میلیون ریال است و این در حالی است که رانندگان خودرو سرویس که ۱۲۰ نفرشان در منطقه سه دارند خدمت میکنند حداکثر دریافتیشان ۶۰ میلیون ریال است. حق بیمه، سوخت، طرح ترافیک و لوازم خودرو هم توسط خودشان خریداری میشود.
اعضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران اضافه کرد: امید است معاونت برنامه ریزی سرمایه انسانی شهرداری تهران با نظارت مستقیم شهردار تهران به فوریت برای این موضوع راهکار عادلانهای را طراحی کند.