روند واکسیناسیون علیه کرونا در مشهد خوب، اما ناکافی
اقدامات انجام شده در خصوص اقناع سازی مردم و حرکت آنها به سمت پذیرش دریافت واکسن کرونا تاکنون خوب بوده، اما کافی نیست و امیدواریم که نتایج ملموستر آن را در روزهای آینده شاهد باشیم.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی
مشهد گفت:
تاکنون ۷۹.۹۷ درصد افراد بالای ۱۸ سال و ۷۸.۸ درصد بالای ۱۲ سال در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند و دُز دوم تزریق شده هم شامل ۵۰.۵۹ درصد برای افراد بالای ۱۸ سال و ۴۳ درصد نیز برای افراد بالای ۱۲ سال بوده است.
دکتر سعید فردینفر افزود: خوشبختانه پس از صحبتهای اخیر مسئولان و کارشناسان و انعکاس رسانهها وضعیت بهتری مشاهده شده و از مردم میخواهیم که بدون توجه به اخبار کذب منتشر شده در فضای مجازی با اعتماد به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند و تأخیری در انجام این کار حیاتی نداشته باشند.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به اهمیت ترویج بیش از پیش اقناع سازی در جامعه در خصوص انجام واکسیناسیون کرونا، تصریح کرد: امیدواریم که نتایج ملموستر آن را در روزهای آینده و با افزایش میزان مراجعات مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا شاهد باشیم تا دغدغهای بابت موج ششم بحران کرونا در خصوص عدم انجام واکسیناسیون گروههای سنی هدف نداشته باشیم.
دکتر فردینفر تأکید کرد: واکسنهای موجود کنونی برای افراد بالای ۱۸ سال شامل نوبت اول و دوم سینوفارم و برکت و نوبت دوم آسترازنکا و اسپوتنیک بوده است و خوشبختانه تنوع انواع واکسن برای عموم مردم وجود دارد و هر ۴ واکسن مصرفی برای این گروه سنی تأیید سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دارد.
وی بیان کرد: تنوع در انتخاب برای دانشآموزان پایههای هفتم تا دوازدهم که گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال هستند وجود دارد و این افراد میتوانند از واکسن سینوفارم یا سوبرانا که هر دوی آنها تأیید سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دارد استفاده نمایند.