مشهد؛
تکریم و تجلیل از کادر درمان و مبلغان جهادی در عرصه سلامت
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری که به مراکز درمانی مراجعه میکند نباید هیچ رنجی به جز بیماری خود داشته باشد و با یاری کادر درمان، باید سعی کنیم تا حرمت بیماران حفظ شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر عباس شیراوژن دیشب در افتتاحیه هشتمین دوره طرح زائران حرم رضوی با
هدف تکریم و تجلیل از کادر درمان و مبلغان جهادی در عرصه سلامت افزود: یکی از مهمترین آزمونها برای کادر درمان در چند سال اخیر، طی ۲۰ ماه گذشته شکل گرفت که با جانفشانی، از آن سربلند بیرون آمد.
وی با اشاره به سختی فعالیت کادر درمان در طول دوره شیوع کرونا عنوان کرد: ارائه خدمت از سوی شما به بیماران یک کار جهادی بود و با اینکه شما گلایههایی نیز داشتید، ولی مردم را یاری کردید و این قوت قلبی برای مسئولان در عبور از این شرایط بحرانی بود.
معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: برای جلوگیری از شیوع کرونا دهها میلیون دُز واکسن با همت نیروهای جهادی مردمی و همچنین کادر پزشکی تزریق شد و اکنون بیش از ۳۰ میلیون نفر هر ۲ مرحله واکسیناسیون کرونا را انجام داده اند تا به شرایط پایدار در امر سلامت کشور برسیم.
وی با اشاره به تقدیم بیش از ۲۰۰ شهید مدافع سلامت برای حفظ جان مردم، گفت: انجام واکسیناسیون به عنوان یک دستاورد بشری برای کنترل کرونا تا زمان دستیابی به داروی آن مورد تاکید است و ایجاد نگرانی از سوی برخی افراد نباید خللی در انجام واکسیناسیون ایجاد کند و بر همین اساس نیاز است تا در این مورد فرهنگ سازی انجام شود.
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این مراسم گفت: موضوع وقف در امور سلامت از گذشته وجود داشته و اکنون ۲۵ درصد موقوفات کشور مرتبط با موضوع سلامت است.
رضا معممی مقدم افزود: در ۱.۵ سال اخیر برای ۱۰۲ هزار و ۳۰۰ نفر به ارزش ۲ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال مساعدت مالی از سوی واقفان در موضوع درمانی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه مساحت رقبات با نیت بهداشت و درمان ۱۰ میلیون متر مربع است، عنوان کرد: ۹۶۰ میلیارد ریال تجهیزات بهداشتی و پزشکی از درآمد موقوفاتی که برای این موضوع وقف شده بود، خریداری شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در کل کشور ۲۰۸ هزار موقوفه وجود دارد که از این تعداد سه هزار و ۱۳۶ موقوفه مرتبط با موضوع سلامت است که هزار و ۷۰۵ مورد آن با حوزه دارو ارتباط دارد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استاندار خراسان رضوی نیز اظهار کرد: در گذشته هر ساله شاهد حضور بیش از ۳۲ میلیون زائر ایرانی و چهار میلیون زائر غیرایرانی در مشهد مقدس بودیم و بنا بود با برنامه ریزی صورت گرفته در سطح کشور و در افق سال ۱۴۰۴ تعداد زائران ایرانی به سقف ۴۰ میلیون نفر برسد که با پیدایش ویروس کرونا این توفیق از ما سلب شد.
محمدصادق براتی افزود: از اسفند سال ۱۳۹۸ و با آغاز بحران کرونا، وزارت بهداشت برای استان خراسان رضوی، به علت وجود زائران غیر ایرانی و ایرانی، بدترین شرایط را پیش بینی کرده بود.
وی گفت: تمام ارکان حاکمیتی و حکومتی در این استان پای کار آمدند و با تامین امکانات و تجهیزات لازم به غیر از اوج گیری بحران در موج پنجم کرونا، که فوتیهای زیادی را نسبت به دورههای گذشته داشت، شرایط مقابله با ویروس کرونا کنترل شد.
معاون استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹ علاوه بر مراکز درمانی و بیمارستانی، ۲۰ هزار تخت در مراکز اقامتی و هتلها برای استفاده بیماران کرونایی در دوران نقاهت آنها پیش بینی شده بود که فقط هزار تخت آن مورد استفاده قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به واکسیناسیون صورت گرفته بر ضد ویروس کرونا اکنون شاهد گسترش حضور زائران در این استان هستیم و امیدواریم مرحله ششم شیوع کرونا با تدابیر اندیشیده شده، به خوبی پشت سر گذاشته شود.