پخش زنده
امروز: -
۱۲ واحد صنایع تبدیلی درآذربایجان غربی سالانه بیش ۲۵۰ هزار تن درب گوجه فرنگی تولید می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذزبایجان غربی در تشریح این خبر گفت: گوجه فرنگی در استان به صورت رب و سس بیشتر مصرف میشود و کار عمل آوری آن در کارخانه های داخل استان و یا به صورت خانگی صورت میگیرد.
عیدی با بیان اینکه سرانه مصرف این محصول در استان ۵۰ کیلوگرم است، اظهار کرد : ۶۰ هزار تن از گوجه فرنگی تولید شده در استان به صورت تازه خوری مصرف و بقیه توسط کارخانه های تبدیلی خریداری میشود.
وی درادامه بیان کرد: گوجه فرنگی یکی از محصولات مهم تولیدی در آذربایجانغربی است که علاوه بر مصرف داخلی به صورت تازه خوری پس از فرآوری در کارخانجات آذربایجانغربی به صورت رب و سس به خارج از استان و حتی کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه و آذربایجان نیز صادر میشود و نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد.
عیدی خاطر نشان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی میتواند نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصاد کشاورزی ایفا کند و تأثیر قابل توجهی در توسعه پایدار این حوزه ، کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار در مناطق روستایی استان داشته باشد.
علاوه بر تولید صنعتی رب این روزها در حاشیه جاده ها و کوچه باغ های آذربایجان غربی هم مردم به صورت سنتی رب تهیه میکنند.