پخش زنده
امروز: -
در ملایر شهر جهانی انگور سالانه نزدیک به ۲۰۰ هزار تن انگور با فرآوری تبدیل به کشمش می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان، در ملایر سالانه ۲۵۰ هزار تن انواع انگور تولید می شود که ۸۰ درصد آن تبدیل به کشمش می شود.
انگور کشمشی بی دانه مناسبترین انگور برای فرآوری کشمش به شمار می رود.
در این میان برخی از کشورها کشمش ملایر را مجددا بسته بندی می کنند و بنام خود روانه بازرهای جهانی می کنند.
آقای قیاسوند، مسئول اتحادیه باغداران ملایری با ابراز نگرانی از این موضوع گفت: امیدوریم از سال آینده و با خرید دستگاههای بسته بندی جدید بتوانیم در بستههای ۱۰۰ گرمی به بالا کشمش را عرضه کنیم و بازار خود را حفظ کنیم.