سرانه آموزشی خراسان رضوی، یک متر کمتر از میانگین کشوری
سرانه آموزشی خراسان رضوی از میانگین کشوری کمتر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی امروز در آیین بهرهبرداری از یک پروژه خیرساز در سالن اجتماعات پردیس فرهنگیان قوچان با اشاره به وجود یکمیلیون و ۴۰۰هزار دانشآموز در خراسان رضوی گفت: میانگین سرانه آموزشی خراسان رضوی ۴.۲مترمربع است که با توجه به سرانه ۵.۳درصدی کشور در حوزه سرانه آموزشی حدود یک متر عقب هستیم.
قاسمعلی خدابنده افزود: مجمع خیرین خراسان رضوی از سال۷۰ آغاز به کارکرده است و امروز بالغبر ۴هزار و ۶۰۰خیر در آن ثبتنام کرده اند و در کار مدرسهسازی مشارکت دارند.
وی با اشاره به اینکه همزمان با ساخت و توسعه واحدهای آموزشی برخی مدارس نیز به دلیل فرسودگی و قدمت بالا از گردونه خارج میشوند و همین امر افزایش سرانه آموزشی را دچار مشکل میکند، تصریح کرد: ابتدای سال تحصیلی جاری یک هزار و ۳۵کلاس درس در قالب ۲۷۶پروژه توسط خیرین و اداره کل نوسازی تحویل دانشآموزان خراسان رضوی شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی هم در این جلسه با اشاره به فعالیتهای اجتماعی در عرصه مدرسهسازی توسط خیرین گفت: خیرین این استان هر سال حدود ۲۰۰میلیارد تومان تعهدات دارند که طی شش ماه ابتدایی سال جاری حدود ۱۰۰میلیارد تومان مشارکت خیرین در خراسان رضوی انجامشده است.
ابوالقاسم بابایی با بیان اینکه امسال ۱۳۰هزار مترمربع به فضاهای آموزشی این استان افزوده شد که ۵۰درصد آن با مشارکت خیرین صورت گرفته است تصریح کرد: ۷۳درصد جمعیت دانشآموزی قوچان در حوزه شهری و ۲۷درصد در روستاها مشغول به تحصیل هستند.
وی با تأکید بر اینکه ۲۲.۳درصد فضاهای آموزشی قوچان تخریبی و ۳۶درصد نیاز به استحکام و مقاومسازی دارند، بیان کرد: هماکنون ۱۱پروژه آموزشی با زیربنای ۶هزار مترمربع در این شهرستان و اعتبار ۳میلیارد تومان در دست اجرا است که ۵۰درصد هزینه آنها توسط خیرین تأمین اعتبار میشود.
امین رضا مرآتی فرماندار نیز در این مراسم با اشاره به این که پس از پیروزی انقلاب خیرین مدرسهساز در قوچان ۷۹آموزشگاه احداث کردهاند گفت: طی ۶ماهه ابتدای سال جاری تفاهمنامه پنج پروژه منعقد شده که در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی ۲۰تا۹۰ درصد است.