پخش زنده
امروز: -
تحقیقات نشان داده است گوشت شترمرغ کمچربترین و سالمترین گوشت قرمز و قاتل برخی از بیماریها است.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، گوشت شترمرغ از ارزش غذایی و میزان پروتئین بالایی برخوردار است. از این گوشت به عنوان کمچربترین و سالمترین گوشت قرمز میتوان یاد کرد. زیرا اسیدهای چرب غیر اشباع در این گوشت ۳۰ درصد است و به سادگی قابل هضم است.
گوشت شترمرغ سرشاز از ویتامین B۱۲ است و این ویتامین احتمال ابتلا به بیماریهای عصبی مانند آلزایمر را کاهش میدهد و همچنین از دیگر علائم پیری، مانند کاهش حافظه و عملکرد ماهیچه جلوگیری میکند.
خبر خوب در اینجا متوقف نمیشود، زیرا شما شانس خود را برای بسیاری از بیماریهای مختلف با دریافت ویتامین B۱۲ کاهش میدهید، از جمله انواعی از سرطانها مانند سرطان ریه و کولون.
سایر مزایا عبارتند از: پیش گیری از عفونت ها، درمان کم خونی، افزایش عملکرد تیروئید و باروری.