پخش زنده
امروز: -
مطالعات نشان میدهد خوردن زیاد دارچین به رفع دیابت کمک میکند، ادویه محبوب خانگی سرشار از آنتی اکسیدان است و به کنترل قند خون کمک میکند. البته دیابتیهایی که فشارخون دارند، مواظب بالارفتن فشار ناشی از خوردن دارچین هم باید باشند.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، اما غافل از آنکه این ادویه حیرت انگیز علاوه بر طعم و عطری که دارد و در طبخ غذا استفاده میشود خواص درمانی بی شماری همچون چربی سوزی، کاهش قند خون، پایین آورنده کلسترول، سلاحی برای مقابله با پیری و ... را در خود نهفته است.
درمان سنتی دیابت با استفاده از برخی گیاهان یا عصارههای گیاهی بسیار مورد توجه است و مصرف دارچین خوراکی از قدیم در بهبود بیماری دیابت موثر بوده است.
البته دیابتیهایی که فشارخون دارند، مواظب بالارفتن فشار ناشی از خوردن دارچین هم باید باشند.
چطور از دارچین کمک بگیریم؟
دارچین خواص زیادی دارد، در یک تحقیق نشان داده شده بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربیهای خونشان تا ۳۰ درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.
افزودن مقدار کمی دارچین به چای، آب پرتقال یا غلات مفید است.
با جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه کرد.
اگر به دیابت مبتلا هستید، برای آغاز استفاده از دارچین، به عنوان یک مکمل در کنار دارو، با پزشک متخصص خود مشورت کنید.
به هیچ وجه داروی خود را خودسرانه قطع نکنید و تمام مراحل درمانی را زیر نظر پزشک انجام دهید.
در صورت تایید پزشک، کافی است نصف قاشق چایخوری ادویه دارچین را دو بار در روز در آب حل کرده و میل کنید.
این کار هم علائم بیماری دیابت نوع دو را کاهش میدهد و هم ثبات قند خون را برای شما به ارمغان میآورد.
استفاده از دارچین به طور کلی، به همه افراد سالم که مبتلا به بیماریهای خاصی نیستند، توصیه میشود.
استفاده از دارچین در کنار غذاهایی که حاوی مرغ یا گوشت قرمز هستند، هم به عطر و طعم غذا کمک میکند و هم خواص تغذیهای دارد.
همچنین ترکیب چای و دارچین، به ویژه در وعدههای صبحگاهی، برای همه افراد مفید است.