پخش زنده
امروز: -
طعم، مزه غذا و رنگ و لعاب هر غذایی با اضافه کردن انواع و اقسام ادویهها ایجاد میشه تا کیفیت و دلپذیری یک غذا مشخص شود.
به گزارش پيمان رحماني خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد، پاکستانیها برای طبخ غذاهایشان از ادویهی زیاد استفاده میکنند و این ادویهها نیز هر یک خواص خاص خود را دارند و سبب میشود کیفیت و ارزش غذایی بالا رود.
ادویههای مصرفی در پاکستان بسیار متنوع است و در هنگام آشپزی معمولا ۷ تا ۸ نوع از ادویه جات را استفاده میکنند. چیزی که پای ثابت ادویه پاکستانی است فلفله و در واقع طعم تند غذاهای پاکستان را فراهم میکند.
ادویه در پاکستان به قدری مورد علاقه است که حتی در نوشیدنیها هم از ادویه جات به مقادیر مختلف استفاده میشود و با اضافه کردن هل، دارچین، گل میخک و زنجبیل به چایها و نوشیدنی هایشان طعم میدهند.
آوازه ادویههای پاکستانی به آن سوی مرزهای این کشور هم رسیده است و سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار این کشور ادویه به کشورهای خارجی صادر میکند.