آغاز به کار هفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی
هفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی با شعار محوری آموزش مهندسی، گذشته، حال و آینده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به صورت مجازی آغاز به کار کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر امیر نادر عسکرپور دبیر هفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی در این کنفرانس گفت: این کنفرانس به نحوی برنامه ریزی شده تا به صورت مشارکتی باشد و حاضران بتوانند در تمام بخشهای کنفرانس نظرات و ایدههای خود را مطرح کنند.
دبیرهفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی افزود: برنامههای اصلی این کنفرانس شامل پنج سخنرانی کلیدی، شش میزگرد تخصصی و شش نشست ارائه مقاله میباشد. در این کنفرانس ۲۵ مقاله در حوزه تخصصی آموزش مهندسی ارائه میشود و در میزگردها و سخنرانیهای کلیدی به مسائل مبتلی به آموزش مهندسی از دید متخصصان حوزههای مختلف پرداخته میشود.
وی افزود: مشارکت شرکت کنندگان در کنفرانس زمینه همفکری و تضارب آرا را فراهم میکند همچنین از این طریق میتوانیم به ایدهها و دانش جدید دست یابیم.
دبیر هفتیمن کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی با بیان اینکه آموزش مهندسی دارای ابعاد مختلفی است، خاطرنشان کرد: در این کنفرانس برنامه داریم از تجربیات استفاده کنیم تا بتوانیم برای آینده آموزش مهندسی برنامه ریزی کنیم.
هفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی توسط انجمن آموزش مهندسی ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف بررسی چالشهای آموزش مهندسی در ایران و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن برگزار میشود.
انجمن آموزش مهندسی دارای هزار و ۲۵۰ عضو پیوسته، وابسته و دانشجویی است
دکتر علی اشرفی زاده رئیس هیات مدیره انجمن آموزش مهندسی ایران در هفتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: انجمن آموزش مهندسی یک نهاد به بلوغ رسیده است که اکنون دارای هزار و ۲۵۰ عضو پیوسته، وابسته و دانشجویی است.
وی افزود: همچنین این انجمن دارای ۱۰ کمیته تخصصی است که هر کمیته ۱۰ عضو دارد. تاکنون شاخههای انجمن نیز در ۱۲ دانشگاه بزرگ کشور شکل گرفته است.
رئیس هیات مدیره انجمن آموزش مهندسی ایران خاطرنشان کرد: درحال حاضر حدود ۱۰۰ نفر از بزرگان کشور در حوزه آموزش مهندسی به عنوان عضو دائمی انجمن هستند و همچنین این انجمن دارای ۵۰ عضو حقوقی است.
دکتر اشرفی زاده خاطرنشان کرد: فعال و موثر بودن انجمنها در حیات یک جامعه یکی از علامتهای توسعه یافتگی بشمار میرود و هر چه یک کشور توسعه یافتهتر باشد انجمنهای آن فعالتر خواهند بود.
وی گفت: کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی یکی از برنامههای مستمر انجمن است که براساس هدف اصلی انجمن با محوریت ارتقا آموزش مهندسی برگزار میشود.
دکتر محمدرضا اسلامی رئیس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم نیز در این مراسم گفت: درحال حاضر انجمنها نقش بسزایی در توسعه کشورها دارند و کشورهایی میتوانند هویت و شخصیت علمی داشته باشند که انجمنها و نهادهای علمی آن کشور حرفی برای گفتن داشته باشند.
وی با بیان اینکه انجمنها مغزهای متفکر یک کشور هستند، افزود: انجمنهای علمی رابط میان ارتباط صنعت با دانشگاهها هستند که این روند باید در کشور ما بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
رئیس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم خاطرنشان کرد: درحال حاضر ارتباط میان دانشگاهها و صنعت ضعیف است چراکه ارتباط میان صنعت و انجمنهای علمی ضعیف است بنابراین باید برنامه ریزی صورت گیرد تا ارتباط میان انجمنها با صنعت بیشتر شود.
همچنین در این مراسم دکتر مهدی رفیع زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سخنانی بر افزایش مهارتهای مهندسی دانش آموختگان دانشگاه تأکید کرد.