• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۸۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

راه اندازی قرارگاه ساماندهی و ضدریز پرنده

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از راه اندازی قرارگاه ساماندهی و ضدریز پرنده خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار جلالی در نشست خبری درباره مصوبات شورای عالی پدافند غیرعامل در یکسال اخیر نیز افزود: دستورالعمل اجرایی پدافند غیرعامل استان‌ها، مصوبه نظام مصون‌سازی و عملیات پدافند شیمیایی کشور، مصوبه کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور در خصوص نظام آمادگی و رزمایش دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات، از جمله اقدامات و مصوبات شورای عالی (کمیته دائمی) پدافند غیرعامل است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی به راه اندازی قرارگاه ساماندهی و ضدریز پرنده اشاره کرد و گفت: امن سازی ۷۰ زیرساخت حیاتی کشور از منظر سایبری (نیروگاه‌های اتمی، سامانه‌های دیسپچینگ، مجتمع‌های گازی و ...)، ساماندهی ۲۵۰ شرکت مجری و مشاور در حوزه پدافند سایبری کشور، افزایش تعداد کالا‌های راهبردی سبد پدافند سایبری کشور به ۳۰۰ مورد و راه اندازی قرارگاه ساماندهی و ضدریز پرنده در زیر ساخت‌های حیاتی و حساس نیز از دیگر اقدامات سازمان پدافند غیرعامل کشور در حوزه سایبری بود که سردار جلالی به آن اشاره کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: دستگاه‌های اجرایی که پس از رزمایش‌ها و اعلام ضعف‌های سایبری با ترک فعل، اقدام به رفع آسیب‌پذیری نکرده و موجب اختلال در خدمات به مردم و صدمه به اعتبار سایبری کشور، به عنوان مجرم به دستگاه قضا معرفی خواهند شد.
وی به ضرورت دفاع جمعی در برابر تهدیدات سایبری گفت: لزوم پیمان‌های سایبری بین ایران و کشور‌های همسو زمینه را برای اشتراک اطلاعات و بهبود دفاع از فضای سایبری فراهم می‌کند.
سردار جلالی با اشاره به اینکه امنیت یک مفهوم بین المللی است بر ضرورت توسعه دیپلماسی پدافند سایبری و تشکیل به دفاع جمعی سایبری در برابر تهدیدات سایبری تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه پیچیدگی‌هایی عرصه سایبری تمام شده است گفت: اتفاقات و حوادث سایبری در جهان نشان می‌دهد کسانی که در کاخ و ساختمان‌های بلورین سایبری هستند بهتر است به جای تهاجم به دیگران به امنیت خود فکر کنند. ساکنان قصر‌های شیشه‌ای سایبری نباید به سمت دیگران سنگ پرتاب کنند.
جلالی به اقدامات سازمان پدافند غیرعامل کشور در عرصه پدافند زیستی اشاره کرد و افزود: همانگونه که اشاره شد، حضور غیرقانونی، مبهم و مشکوک بیولوژیکی آمریکا و همکاری برخی کشور‌ها دربرنامه ها، برای منطقه خطرات بسیاری به همراه دارد که ضرورت یک اقدام مشترک جهانی علیه اقدامات بیولوژیکی آمریکا در منطقه به شدت احساس می‌شود.
سردار جلالی با اشاره به اینکه غفلت‌‎های دولت دوازدهم در غفلت از رویکرد‌های پدافند غیرعامل در مواجه تهدیدات زیستی با رویکرد کرونا، تجربه‌ای با بهانه سنگین بود، افزود: کرونا لزوم به‌کارگیری الگوی جامع مدیریت کرونا که از جامعیت، هوشمندی، انسجام و اعمال برخوردار باشد را به ما نشان داد.

لزوم بازسازی ساختار دفاع زیستی کشور

وی به لزوم تقویت سیستم راداری تهدیدات زیستی کشور اشاره کرد و ادامه داد: بازسازی ساختار دفاع زیستی کشور شامل رصد تهدیدات، تاسیس مرکز CDC ملی جامع، اتصال شبکه بهداشت به شبکه درمان، تقویت زیرساخت تشخیصی، تقویت زیرساخت تولید دارو و واکسن، تدوین استاندارد‌های ایرانی مقابله با تهدید و ...، از جمله مواردی است که سازمان پدافند غیرعامل کشور به طور جدی آن را دنبال خواهد کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین بر ضرورت تقویت نظارت جهانی بر فعالیت‌های مخرب زیستی آمریکا در خارج از مرز که در بیانیه اخیر چین و روسیه و درخواست از سازمان ملل به آن اشاره شد، تاکید کرد.
سردار جلالی درباره اقدامات این سازمان در زمینه پدافند پرتویی نیز گفت: برگزاری مانور پرتویی در ۴ استان شمال غربی (آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل و گیلان)، استان اصفهان، استان مرکزی، ایجاد و توسعه قرارگاه پدافند پرتویی در ۴ استان، برگزاری آموزش و برگزاری مانور مشترک شیمیایی -هسته‌ای در استان اصفهان و مرکزی، آموزش عمومی مردم و تخلیه شهر‌های مجاور تاسیسات هسته‌ای از جمله اقدامات سازمان پدافند غیرعامل کشور در زمینه پدافند پرتویی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)