پخش زنده
امروز: -
نخست وزیر پاکستان با بیان اینکه رویارویی با تغییرات اقلیمی چالش مشترک تمام بشریت است، بر ضرورت همکاری جمعی در کاهش انتشار جهانی گاز کربن تاکید کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از سایت خبری "جیو نیوز"، "عمران خان" نخست وزیر پاکستان طی سخنانی در کنفرانس بین المللی محیط زیست باعنوان " ابتکار سبز خاورمیانه" که به میزبانی عربستان برگزار شده گفت:درحالیکه تنها ۱۰ درصد کشورهای دنیا تولید کننده بیش از ۸۰ درصد کربن و دیگر گازهای گلخانهای هستند، اما این موضوع باعث گرمایش روز افزون زمین، آب شدن یخچالهای طبیعی و تغییرات سریع آب و هوایی در جهان شده به همین دلیل باید برای مقابله با این مسائل زیست محیطی تمام کشورهای دنیا تلاش کنند.
وی ادامه داد: متأسفانه پاکستان به عنوان یکی از ۱۰ کشور آسیب پذیر در مقابل تغییرات آّب و هوایی است به طوریکه این کشور در یک دهه اخیر بیش از ۱۵۰ رویداد آب و هوایی سخت را پشت سر گذاشته که تاثیر منفی اقتصادی آن بیش از ۳.۸ میلیارد دلار بوده است، این درحالیست که خسارت اقتصادی تغییرات اقلیمی که پاکستان در سالهای آینده با آن مواجه خواهد شد، بین ۶ تا ۱۴ میلیارد دلار برآورد شده است.
عمران خان افزود: دولت پاکستان اقدامات زیادی را برای مقابله با تغییرات آب و هوایی برنامه ریزی کرده است، و به دنبال آن هستیم که تا سال ۲۰۳۰ میلادی بیش از ۶۰ درصد منابع انرژی مورد استفاده خود را به انرژیهای تجدیدپذیر تغییر دهیم.
نخست وزیر پاکستان همچنین با اشاره به طرح کاشت ده میلیارد درخت در سراسر این کشور برای مقابله با چالشهای زیست محیطی تاکید کرد:مقابله با تغییرات اقلیمی چالش مشترک تمام بشریت است، در نتیجه تمام کشورهای جهان باید در حد توان خود برای مقابله با این مسائل بویژه در زمینه کاهش انتشار گازهای گلخانهای دست به کار شوند.