پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید ۲ هزار و ۳۰۰ تن کیوی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران؛ حبیب الله رنجبر با بیان اینکه ۸۷ هکتار از اراضی نور به کشت کیوی اختصاص دارد گفت: سالانه ۲ هزار و ۳۰۰ تن از این میوه در نور تولید میشود.
وی افزود: با توجه ویژگیهای برتر رقم هایوارد نظیر درشتی، یکنواختی میوه، بازارپسندی و خاصیت خوب انبارداری بیشترین رقم کشت شده کیوی در این شهرستان، رقم هایوارد میباشد.
مدیر جهاد کشاورزی نور خاطرنشان کرد: این میوه دارای مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی است و از این رو میتوان آن را در رده میوههای بسیار مفید قرار داد.
همچنین کیوی را منبعی غنی از ویتامین C میدانند و حتی مقدار ویتامین C آن را از پرتقال نیز بیشتر است.
رنجبر اظهار داشت: ۹۵ بهره بردار در سطح باغات کیوی نور مشغول فعالیت هستند.