پخش زنده
امروز: -
مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی اعلام کرد: ۴۵۰هزار واحد روستایی در این استان وجود دارد که ۳۰درصد آن مقامسازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، محسن نجات در نشست ستاد مدیریت بحران خلیل آباد گفت: استراتژی کاهش آسیب و تدوین اطلس خطرپذیری باید در کارگروههای مدیریت بحران شهرستانهای استان خراسان رضوی دنبال شود.
وی متذکر شد: بسیاری از شهرها در حریم و بستر رودخانه، دانشگاه ساخته شده و قریب به ۵هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.
نجات با بیان اینکه آموزش نیروها در همه دستگاههای اداری و خدماتی بسیار حائز اهمیت است، عنوان کرد: توسعه فرهنگ ایمنی برای رسیدن به یک جامعه، استان یا شهرستان تابآور نیز شعار مدیریت بحران استان است.
ضرورت ساخت سوله مدیریت بحران در خلیل آباد
فرماندار خلیل آباد هم در این نشست بر ضرورت ساخت سوله مدیریت بحران در شهرستان تأکید کرد و افزود: شهرداری و شورای اسلامی آمادگی واگذاری زمین برای ساخت سوله مدیریت بحران دارند و بحث تجهیزات، امکانات و ساخت این سالن، نگاه ویژه ستاد مدیریت بحران استان را میطلبد.
ابراهیم قاسم پور با بیان اینکه ساخت این سوله و همچنین تجهیز اتاقهای بحران دستگاههای شهرستان میتواند کمک خوبی به مدیریت بحران داشته باشد، تأکید کرد: امرار معاش مردم شهرستان خلیل آباد از بحث کشاورزی است و ۵۰درصد باغات انگور، ۲۰درصد پسته و ۷۰درصد انار در تنش خشکسالی، با کاهش تولید مواجه شده است.
وی انگور، پسته و انار را محصولات اصلی شهرستان خلیل آباد دانست که سهم بسیاری در ارزآوری ملی دارند و افزود:تمدید و استمحال تسهیلات بانکی برای کشاورزان خلیل آباد تصویب شده که هنوز به بانکها ابلاغ نشده و این نیازمند پیگیری ستاد بحران استان است.