پخش زنده
امروز: -
صندوق بین المللی پول اعلام کرد تبعات ویروس خطرآفرین کرونا موجب افزایش بیش از پیش فقر در آمریکای لاتین شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپانیایی افه، مدیر داخلی دپارتمان نیمکره غربی صندوق بین المللی پول، در بیان چشم انداز منطقهای خود اعلام کرد، آمریکای لاتین حداقل ۵ سال دیگر برای احیای خود در مواجهه با کووید-۱۹ به زمان نیاز دارد.
روز پنجشنبه صندوق بین المللی پول اعلام کرد، شاید اقتصاد منطقه آمریکای لاتین و کارائیب بیش از ۵ سال زمان نیاز داشته باشد تا به سطح پیش از همه گیری برسد؛ این بدان معنی است که وضعیتی را که سبب شده فقر به میزان قابل توجهی افزایش یابد و اوضاع طبقه متوسط وخیم شود، به زمانی چند ساله نیاز دارد تا بهبود یابد.
نیکل چالک در این باره اعلام کرد شاخصهای منطقهای نشان میدهند ۶ ممیز ۳ درصد افزایش برای امسال و ۳ درصد برای سال ۲۰۲۲ پیش بینی میشود.
وی اعلام کرد: «معتقدیم این موضوع زمان بر است، شاید حتی بیش از افق ۵ ساله زمان نیاز است تا تولید ناخالص داخلی این منطقه به روزهای پیش از همه گیری برسد».
با آغاز همه گیری کووید-۱۹، آمریکای لاتین در سال گذشته در فعالیت اقتصادی خود با انقباضی ۷ درصدی مواجه شد که این میزان بسیار بیشتر از میانگین جهانی بود که ۳ ممیز ۱ درصد کاهش داشت.
اصلیترین خطرات از دیدگاه این نهاد مالی بین المللی برای این منطقه، موضوع ظهور انواع واگیردارتر و کشندهتر ویروس کرونا، تشدید شرایط بحران مالی جهانی و ناآرامیهای اجتماعی با نزدیک شدن سالی است که تقویم انتخاباتی پرکاری پیش رو دارد.